7

Assalamualaikum

Lama betul tak update.Rasanya start dari khamis lepas lagi dah blog terabai.Kesihatan sekarang ni kurang memuaskan,tetapi alhamdulillah..masih ada semangat untuk berpuasa.

Rindu nak blogwalking di blog rakan rakan.Confirm ramai dah lupakan aku..hehhe..Nak update blog by phone pun tak berkesempatan.

Hari ni dapat jugak nak update.Itu pun sebab bosan menunggu giliran di Hospital.Itu memang dah jadi rutin setiap minggu rasanya.Sesambil tu boleh la update blog kan.

Post a Comment

  1. tiap minggu checkup di hospital ye kak..dugaan sungguh

    ReplyDelete
  2. Semoga dipermudahkan segala urusan yer...

    ReplyDelete
  3. WAH TAHNIAH.. SEMOGA SIHAT HENDAKNYA MAMA DAN BB YER NANTI

    ReplyDelete
  4. yumida 1 julai nanti baru scan lagi
    kalau kat hospital lama nak tunggu giliran, check up biasa kat kk cepat..sbb x byk orang
    moga baby akak, baby yumida sihat walafiat..eh mesti usia diorang sama..sbb kita preg minggu yg sama..hihi

    ReplyDelete
  5. takpe kak..sabar ye..nanti kemanisan yang bakal datang :)

    ReplyDelete
  6. Semoga dipermudahkan segalanya... aamiin..

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top