13
Assalamualaikum

giveaway-mega-raya-by-azhafizahcom

Syarat²

1. Buat Entry Giveaway bertajuk "Giveaway Mega Raya by Azhafizah.com"
2. Letakkan banner giveaway dan link kan ke entry ini. * Drag gambar banner ni terus masuk compose entry ye kalau susah nak ambil banner ni.

3. Follow Blog

4. Follow Instagram

5. Like Fanpage

6. Share Promo Sales
Akan diupdate kemudian * Mohon check semula nanti ye.

7. Masukkan link blog www.azhafizah.com di dalam bloglist untuk mengetahui update Giveaway nanti.


8. Publish entry dan tinggalkan link entry di dalam kotak komen.

Tempoh Giveaway berlansung selama 3 Minggu 3 hari
2 June 2015 (12:00am)- 26 June 2015 (11:59pm)


Post a Comment

  1. best of luck jugak kakak! mmaf lama tak singgah...

    ReplyDelete
  2. wah, masyuk betul hadiah2 dia..step2 dia pon akan leceh jgk tu..hihi apa2 pun, good luck tau..

    ReplyDelete
  3. singgah dr segmen yg sama ;)

    http://mammadanish.blogspot.com/2015/06/giveaway-mega-raya-by-azhafizahcom.html

    ReplyDelete
  4. good luck.. btw jom join giveaway kami http://www.yoorinmelacolea.blogspot.com/2015/06/giveaway-efg-mega-raya-2015-rm3100.html .. rebut peluang menang duit raya berjumlah RM3100!!

    ReplyDelete
  5. Singgah dari segmen yang sama :) http://syahirahvaliant.blogspot.com/2015/06/giveaway-mega-raya-by-azhafizahcom.html

    Jom masuk dalam bloglist Ira :D http://syahirahvaliant.blogspot.com/2015/06/pencarian-bloglist-june-by-syahirah.html

    ReplyDelete
  6. Salam Ramadan dan selamat berpuasa. Good luck saya pun join segmen yang sama http://travellogdin.blogspot.com/2015/06/giveaway-mega-raya-by-azhafizahcom.html

    ReplyDelete

  7. Assalmualaikum wbt , / Salam Sejahtera. Saya jemput awak join Ga.. Maaf menganggu yee.. Good LUCK .. Salam Ramadhan :)


    GIVEAWAY EFG MEGA RAYA 2015 RM3100 (9 Julai 2015)

    GA RAYA 2015 BLOG JAKET BIRU

    ReplyDelete
  8. Hai...

    Terima kasih sudi sertai Giveaway Mega Raya by Azhafizah.com

    Sila semak senarai nama.
    http://www.azhafizah.com/2015/06/senarai-nama-giveaway-mega-raya-by.html
    Jika tiada boleh beritahu ye.

    Keputusan akan diumumkan pada 29 Jun, 12:00pm.

    ReplyDelete
  9. segmen tamat ! Semoga berjaya :)

    http://theathra.blogspot.com/2015/06/giveaway-mega-raya-by-azhafizahcom.html

    ReplyDelete
  10. jom join GA ni pulak! http://bajuwarnacoklat.blogspot.com/2015/07/giveaway-cash-raya-rm1000-by-emas-putih.html

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top