Sunday, July 19, 2015

# kisahsidairy.com # lifestyle blogger

Selamat Hari Raya Aidilfitri

Assalamualaikum

Wah..wah..kemain lagi puan blog ni kan..Mentang mentang bercuti,blog pun ikut cuti jugak..

Bukan takde idea nak menulis,tapi disebabkan keadaan yang semakin dekat nak bersalin ni,badan hanya nak baring je.Tapi sebelum raya tu,ada jugalah pi shopping last minit.Tu pun sebab teringin nak jugak pakai baju raya.Eh!!masih ada saki baki mood nak beraya tau.Walaupun persiapan ala kadar sahaja,tapi dah cukup meriah.Janji persediaan untuk suami dan anakanda tercinta siap semua.

Hari raya ketiga ni,hanya duduk dirumah je melayan tetamu yang datang.Rasa tak larat pulak nak pergi beraya..

Meh belanja 1gambar di pagi syawal.

Di kesempatan ni.walaupun lambat nk wish kat korang,tetap jugak nak sebut
"Selamat Hari Raya Aidilfitri,Maaf Zahir dan Batin

9 comments:

  1. slmt hari raya kak.. semoga semua dipermudahkan ya..

    ReplyDelete
  2. selamat hari raya sis...makan puas-puas sebelum berpantang tau

    ReplyDelete
  3. salam aidilfitri buat kak ida sekeluarga

    ReplyDelete
  4. Selamat hari raya kak..dapat baby masa raya mesti lagi meriah dan seronok..Tahniah kak & family :)

    ReplyDelete
  5. selamat Hari Raya Ida..seronoknya nak dapat baby..:)

    ReplyDelete
  6. Salaam Aidilfitri jugak kak! maaf lambat pulak singgah sini :)

    ReplyDelete
  7. Wlaupun dah trlambat to still nak ucap selamat hari rayaa aidilfitri.. Heheh

    ReplyDelete



Follow Us @aida_yusof81