10

Assalamualaikum

Wah..wah..kemain lagi puan blog ni kan..Mentang mentang bercuti,blog pun ikut cuti jugak..

Bukan takde idea nak menulis,tapi disebabkan keadaan yang semakin dekat nak bersalin ni,badan hanya nak baring je.Tapi sebelum raya tu,ada jugalah pi shopping last minit.Tu pun sebab teringin nak jugak pakai baju raya.Eh!!masih ada saki baki mood nak beraya tau.Walaupun persiapan ala kadar sahaja,tapi dah cukup meriah.Janji persediaan untuk suami dan anakanda tercinta siap semua.

Hari raya ketiga ni,hanya duduk dirumah je melayan tetamu yang datang.Rasa tak larat pulak nak pergi beraya..

Meh belanja 1gambar di pagi syawal.

Di kesempatan ni.walaupun lambat nk wish kat korang,tetap jugak nak sebut
"Selamat Hari Raya Aidilfitri,Maaf Zahir dan Batin

Post a Comment

  1. slmt hari raya kak.. semoga semua dipermudahkan ya..

    ReplyDelete
  2. selamat hari raya sis...makan puas-puas sebelum berpantang tau

    ReplyDelete
  3. salam aidilfitri buat kak ida sekeluarga

    ReplyDelete
  4. Selamat hari raya kak..dapat baby masa raya mesti lagi meriah dan seronok..Tahniah kak & family :)

    ReplyDelete
  5. selamat Hari Raya Ida..seronoknya nak dapat baby..:)

    ReplyDelete
  6. Salaam Aidilfitri jugak kak! maaf lambat pulak singgah sini :)

    ReplyDelete
  7. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : asianbet77@yahoo.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    http://asianbet77.com/

    ReplyDelete
  8. Wlaupun dah trlambat to still nak ucap selamat hari rayaa aidilfitri.. Heheh

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top