17

Assalamuslaikum

Lama dah kot aku tak bercerita pasal Nuffnang ni.Lqgipun jarang dah bukak website nuffnang untuk update.Yelah..bila kat rumah ni semuanya mengharap pafa smartphone je.Aku update blog pun hanya menggunakan smartphone je.

Kalau dapat guna lappy atau pc,memang syok je.La ni terpaksalah mengharapkan pada handphone ni je.Janji blog berupdate dari kosong gitu je kan.At least ada jugak dua tiga entry sebulan.Advertorial job pun aku tak amik.Yelah..dalam berpantang ni,banyak fokus pada anak-anak je..Nanti bila dah bekerja tak boleh bagi banyak masa pada mereka.

Dah termelalut sampai sini kekdahnya..Padahal saja nak up status pasal nuffnang.apakah cpuvp yang sedang berstatus on going lagi..by the way...xlah banyak sangat..ni je yang hado!!

alhamdulillah...

Post a Comment

  1. Alhamdulillah, semoga terus dimurahkan rezeki yer kak...

    ReplyDelete
  2. skg nuff mcm kureng skit tp xpela.rezeki tu =)

    ReplyDelete
  3. Salam singgah sini sis...Alhamdulillah dan tahniah sis...

    ReplyDelete
  4. wah banyak tu. hehe. biar lama2 sikit

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah...
    aida pun jarang singgah website nuff...
    blogging suka suka aje...

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah banyak on going tu :)

    ReplyDelete
  7. saya pun tak banyak..tapi kira asal ada dah la..dari tak de apa..heheh

    ReplyDelete
  8. alhamdulillah, semoga dimurahkan rezeki selalu kak :D

    ReplyDelete
  9. Mila baru belajar berblog..tak tau pun nuffnang ni..hihik

    ReplyDelete
  10. Nuffnang saya entah ke mana dah skrg ni. Haha

    http://ruangmiss.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah... Ada juga tu..

    ReplyDelete
  12. bestnya dok ongoing.. CT macam da nk mrajuk dengan nuff hehe..

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top