5
Assalamualaikum

Seronoknya aku nak bercerita pasal makanan ni.Apatah lagi makanan tu sedap untuk di makan dan tidak menghampakan.Alhamdulillah..

Sekarang ni,kalau terasa nak makan apa-apa ataupun tak sempat untuk masak apa yang kita nak makan,amat mudah,just google sahaja perkhidmatan penghantaran makanan "Ready to Eat" atau yang frozen...Bukan cerita frozen tu ocayy!!

Meh nak cerita,Masa tu teringin nak makan spaghetti carbonara.Nak memasak memang malas,nak ke pizza hut kang! banyak pulak yang aku order.Solution nya,aku just call owner ICEANDBOX untuk delivery spaghetti carbonara.Disamping tu alang-alang aku order la spaghetti bolognese,Laksa Johor,satay yang super sedap dan juga kek batik yang ohsem!!


Yang bestnya lagi harga yang dijual amatlah berpatutan dan rasanya memang tidak menghampakan
Nak tau harganya....Meh aku senaraikan untuk tatapan korang!

Spaghetti bolognese(beef)-rm5/pack
Spaghetti Carbonara cheese(beef)-rm5/pack
Laksa Johor-rm5/pack
Pecal-rm5/pack
Sate(daging/ayam)-rm0.60/pcs
Sate Frozen(daging/ayam)-rm0.50/pcs

Kalau untuk penghantaran haruslah minimum order rm25 ye.


Kalau korang ada buat majlis apa-apa dan memerlukan makanan yang ready to eat atau frozen,korang boleh la contact person ni.satgi aku bagi details 

Memang recomended untuk gunakan perkhidmatan dia ni tau.Korang boleh COD and self-collet.Kot lah warga jb yang nakkan pendapatan sampingan tu,boleh la jadi agent mereka..

Untuk warga jb yang nak mencuba tu boleh la contact person ni

Ubaidah-0177353159
Instagram : @iceandbox
atau korang boleh like JB HOME FOOD DELIVERY untuk melihat penghantaran mereka mengikut kawasan..jadi korang boleh selit order...yummy sangat!!

Korang cari kat instagram tau!!






Post a Comment

  1. memang murah harga dia, ok la time2 malas ada jugak solution nak cari makan sedap & murah

    ReplyDelete
  2. Terbaik....Mo juga cuba ni.. hehehhe.

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum eda...wah best juga ni...:)

    ReplyDelete
  4. laksa johor !!!
    tak dpt cari kat melaka ni mcm yg ada kat johor...
    aida memang minat laksa johor :)

    ReplyDelete
  5. murahnya..memang hari² boleh beli ni..hehe

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top