16
Assalamualaikum


Petang sabtu punya cerita.Membawa anak-anak ke tempat rekreasi untuk beriadah.Hari sabtu je boleh bawak anak-anak ke sini.Hari Ahad babah dia pulak yang bekerja..Walaupun sedikit kepenatan,tapi demi anak-anak aku gagahi jugak.

Masa ni Awfiyah suka sangat dilepaskan.Maklumlah orang dah dapat kaki.Pantang lepas,mesti dah kemana je dia pergi.

Sepatutnya aku lepaskan dia kat padang,Tapi tetiba babah dia park betul-betul kat Tasik.DIsebabkan malas nak cari parking lagi,Lepak la kitorang kat tepi tasik tu.Satunya aku kat situ,terbatas jugak awfiyah nak main.Lepas kan gitu pun tak boleh jugak,sebab betul-betul dekat dengan parking dan kereta lalu lalang..Kalau kat padang tu,takdelah sesak dengan kenderaan..Jadi kalau awfiyah jatuh bermain pun tak kisah sebab rumput-rumput kat situ.

Tasik layang-layang


Bila tengok keletah dia,tak sabar pulak nak tunggu adik dia membesar.Ada jugak la awfiyah kawan bermain.Sebab usia mereka pun tak jauh beza.
Memang kegemaran dia untuk cium adik dia..Moga hubungan mereka erat sehingga ke besar nanti

WIth auntie Fatin

Awfiyah dan ummi..Orang cakap ummi nampak kurus...Terus kembang semangkuk..hehe

Insya allah..minggu depan ummi bawak awfiyah dan Naura lagi ke Tasik..Taklah awfiyah terperap je kat rumah..




Post a Comment

  1. Montel betul Naura. Kakak rasa nanti bila besar adik lagi besar dari kakaknya. Macam anak kakak gitulah Eda. Yg sulung jadi kecik tau..

    ReplyDelete
  2. Kemain suka lagi dia kan jalan2 hirup udara segar. Hehe

    ReplyDelete
  3. Hakak.. dah bersalin ke??? Ya allah... mcm baru jumpa akk.. si gebu pun dah besarrr lahhh... rindunyaaaaaaa.. akk pun nampak kurussssss...

    ReplyDelete
  4. Hakak.. dah bersalin ke??? Ya allah... mcm baru jumpa akk.. si gebu pun dah besarrr lahhh... rindunyaaaaaaa.. akk pun nampak kurussssss...

    ReplyDelete
  5. hirup udara segar.. tapi jerebu ni, udara tak segar. hukhuk

    ReplyDelete
  6. Wah.. syokla kat kelate cuaca baik lagi boleh jalan2 amik angin dengan baby..

    ReplyDelete
  7. Msti sronok ank2 sesekali dpt tgk luar..gitula klau tgl kat bndr kan sis

    ReplyDelete
  8. Alahai comel.
    Yes kalau ada member, syok skit main, kan?

    ReplyDelete
  9. Ya Allah punya la lama tak singgah sini..tahu2 akak dah bersalin.. comeynya Naura!!! Tahniah akak.. Awfiyah happy la dah ada kawan nak bermain nanti..=D

    ReplyDelete
  10. wah,bestnya spend time dengan anak-anak.tapi dalam beberapa hari ni,tak boleh nak jalan-jalan kat luar sebab jerebu kan.spend time kat rumah je la.

    betullah,ummi kurus la.apa rahsianya?hehe.

    ReplyDelete
  11. budak2 ni memang kena jugak bawak main kat luar..bagi kuat sikit badan tu..main pasir ke, main panjat2 ke..

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top