13
Assalamualaikum



Assalamualaikum dan salam sejahtera semua
Give Away yang ditunggu tunggu oleh cik en dan sponsar sponsar cik en akan bermula pada 1/10/2015 sehingga 30/10/2015
Hadiah bernilai lebih dari RM 1000 boleh dimenangi dengan penyertaan 18 sponsar untuk 28 orang peserta yang bertuah. Mungkin anda salah seorangnnya. Jadi apa tunggu lagi, mari mencuba dengan join Giveaway Nurfuzie Dot Com #1 ini dengan syarat yang sangat mudah.
Kalau sertai Insyallah rezeki itu ada, Kalau tidak sertai sudah tentu rezekinya tiada
Ini syarat yang perlu untuk menjadikan rezeki itu jadi kenyataan


1. Buat satu entry bertajuk " Giveaway Nurfuzie Dot Com #1"

2. Follow  dan like semua sponsar dibawah ini  dan copy html dan paste di HTML entri korang :

Follow Blog
Nurfuzie , Julia Jamaludin , Lisa Hlovate , Along , MrsYatie , KhalidKyle , Shad , Nona , Farah , Athirah Diyana , Ejulz , Addin , Nik Ainaa , KawaidesuConcept , Emy Amelia , Irrayyan , Sporting Mummy , SayidahNapisah

Follow Instagram
Nurfuzie , Lisa Hlovate , Along , Shad , KhalidKyle , Athirah Diyana , Ejulz , Nik Ainaa , KawaidesuConcept , Nona , Emy Amelia , Marsha farprettybylh

Follow Twitter


Follow Google+


Masukkan Dalam Bloglist
Farah , MrsYatie , Addin , Irrayyan , SayidahNapisah

Fanpage

Nurfuzie.com
Along Maisuri
Shad
Ejulz
Farprettybylh
Kawaidesu Concept
Sayidah Napisah
Emy Amelia
Carehappytips
Jeragat LESS? Seronok
Follow
Cahaya Farah
Irrayan

3. Publish dan letakkan link entri tersebut di komen entri  Giveaway Nurfuzie Dot Com #1 sahaja

Tarikh Give away ini bermula 1/10/2015 sehingga 30/10/2015.

Post a Comment

  1. Mimi Singgah Mlm Sini Sambil Lepak2..Dari GA Yg Sama..Jemput Datang Ke BlOG Mimi..

    http://mimirheem.blogspot.my/2015/10/giveaway-nurfuzie-dot-com-1.html#.VhPeO-yqqko

    Semoga Berjaya ..Hehe

    ReplyDelete
  2. Lumayan hadiahnya.. All the best kak.. ;)

    ReplyDelete
  3. Waahh... banyak hadiah tu Eda
    Selamat berjaya - mana tahu ada rezeki kan:)

    ReplyDelete
  4. Singgah bw kat sini

    http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2015/10/giveaway-nurfuzie-dot-com-1.html

    ReplyDelete
  5. Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  6. Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  7. Good luck dari Nurfuzie.com dan geng sponsar
    Terima Kasih memeriahkan GA cik en yang bernilai lebih dari rm1KGive Away Nurfuzie Dot Com #1 Bernilai RM1000
    Harap syarat syarat yang ditetapkan dipenuhi, ini untuk mengelakkan pembatalan pemenang jika ada syarat yang tidak dipenuhi..
    Sentiasa keep in touch dengan Nurfuzie.com selepas tamat GA ini untuk penguguman pemenang ye :)

    ReplyDelete
  8. terima kasih support GA bernilai RM 1,000.00 ini =)

    Semoga anda berjaya!

    Blogwalking dari saya, emy (salah seorang penaja giveaway ini)

    =)

    Nak semak penyertaan..jgn lupa follow setiap sponsar, hehe..

    Semoga Berjaya ^_^

    GIVEAWAY RM1K Tamat Esok!

    ReplyDelete
  9. salam,saya dtg dri segmen yang sama jom ke blog sya pulk..^^

    http://izyanyancinnamon.blogspot.com/2015/09/giveaway-nurfuzie-dot-com-1.html

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top