7
Assalamualaikum


Ramai yang nak kulit cantik,tetapi masih tidak menjumpai produk semulajadi yang berkesan untuk kulit wajah dan mampu membersihkan kulit secara mendalam seterusnya menghilangkan jerawat dan jeragat yang degil.


Malaika Oil mampu menanggalkan minyak kotor dari muka anda terutamanya dari alat solek dan bahan kimia yang terdedah setiap hari.
Malaika Oil jugak boleh dijadikan serum untuk menghilangkan parut jerawat dengan cara menyapukannya pada kawasan bermasalah.


Antara bahan yang terkandung di dalam Malaika Oil adalah Extra Virgin Olive Oil,Lemoin Oil,Castor Oil,Temu lawak Powder,herba dan bunga-bungaan.Kesemua bahan ini mempunyai kegunaan dan khasiat tersendiri dalam membantu memulihkan wajah.


malaika oil

Kelebihan menggunakan Malaika Oil ini

Malaika Oil berkesan seawal sapuan pertama,menghilangkan jerawat seawal 3 hari

  • Menghilangkan Jerawat
Malaika Oil membantu membersihkan pori yang tersumbat dan mengecilkan liang pori di samping membunuh bakteria punca jerawat

  • Menghapuskan Jeragat
Malaika Oil meresap jauh ke dalam liang kulit dan mampu membuang bintik hitam dan putih dengan sangat berkesan.

  • Memudarkan Parut
Malaika Oil membuang tisu mati di wajah dan menggalakkan pertumbuhan semula tisu yang baru.Hasilnya parut menjadi semakin pudar.

malaika oil




Apakah Fungsi utama Malaika Oil?
Malaika Oil merupakan rawatan minyak muka yang mampu membersihkan kulit wajah secara mendalam seterusnya menghilangkan jerawat dan jeragat degil


Adakah Malaika Oil ni Serum?
Malaika Oil juga boleh dijadikan sebagai serum untuk menghilangkan  parut dengan cara menyapukannya pada kawasan bermasalah sebelum tidur.

Malaika Oil boleh putihkan Kulit?
Malaika Oil tidak menjamin boleh memutihkan kulit tetapi Malaika Oil mampu bertindak kulit secara total dan menghilangkan sel kulit mati serta menjadikan kulit anda sihat dan berseri-seri sepanjang hari tanpa jerawat dan jeragat.

Adakah Malaika Oil sesuai untuk muka berminyak?
Sudah semestinya kerana Malaika Oil membersih muka secara mendalam dan mampu menanggalkan minyak kotor dari muka terutamanya dari make up dan bahan kimia.Minyak semulajadi Malaika Oil akan menggantikan minyak kotor itu.

Boleh tak nak pakai dengan produk lain?
Boleh digunakan dengan mana-mana produk yang bersesuaian dengan kulit muka anda.Tapi seelok-eloknya elakkan produk yang dibuat dari bahan kimia berbahaya.



Pengasas Malaika Oil


Malaika Oil merupakan rawatan minyak yang diformulasi sendiri oleh pengasasnya,cik Humaira Hasnan.
Pada asalnya Malaika oil hanya diperkenalkan kepada rakan-rakan terdekat,namun atas permintaan yang tinggi beliau telah mengkomersialkannya untuk berkongsi rahsia kejelitaan ini.

Produk ini dikilangkan di Kota Bharu dan disahkan selamat dengan kelulusan KKM bernombor pendaftaran NOT150403152K.


Testimoni Pelanggan Malaika Oil
testimoni malaika oil




Cara Penggunaan
  • Malaika Oil sesuai dipakai dua kali sehari iaitu pada waktu pagi dan sebelum tidur.Selain itu Malaika Oil juga boleh dijadikan serum untuk menanggalkan parut dengan menyapukannya pada kawasan bermasalah dan biarkan semalaman.
Baru dua kali mencuba produk ni..Bila apply kat muka dan urut-urut muka,cuci,rasa soft sangat kulit muka ni..Harap-harap bekas-bekas jerawat ni boleh la hilang kan..hehe.

Untuk Mendapatkan Produk Malaika Oil

Instagram : Malaikaoilofficial







Post a Comment

  1. Banyak kebaikan Malaika Oil ni ya kak. Sesuai la untuk kulit mereka yg bermasalah :)

    ReplyDelete
  2. suka bau malaika oil ni..hasilnya pun bagus..seronok pakai :)

    ReplyDelete
  3. Kulit cepat berminyak tak klu pki serum ni sbgi pelembap muka? :)

    ReplyDelete
  4. Kulit cepat berminyak tak klu pki serum ni sbgi pelembap muka? :)

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top