12
Assalamualaikum
Begitulah kekdahnya bila tak sempat nak taip entry pada masa kejadian.Terpaksalah peram entry ni sampai hari ni.Yelah,bila dekat rumah memang tak sempat mana nak update blog.Bila sorang dah tidur,sorang terjaga kan..Last-last ummi dia yang takde masa nak update blog.


Cerita malam hujung minggu.Nak reedem vaucher Pizza hut yang ada dalam tangan berharga RM30..alah rm30 je.bukan banyak mana pun.Yang lebihnya kena keluar duit sendiri la.Ingat nak try la kan pizza yang terbaru Signature series tu,tapi tak boleh sebab nak ambil set makan untuk 4 orang..Kena order pizza yang biasa je..hua hua..

Kitorang order set meal ni..

Add on Tempura King Prawns & Seafood Lasagna
Pizza pulak aku pilih Chicken Supreme & Hawaiian Supreme

Nur awfiyah kemain seronok sebab combo yang aku amik tu ada ais krim,jadinya ais krim ummi dia jadi milik dia la...

Adik Naura duduk diam-diam dalam stroller..Nasib baik mood ok..
Kakak awfiyah pulak dapat minum ice lemon tea,memang tak pandang kiri kanan pun.
Luck kat awfiyah dapat balloon dari auntie sebelah.Husband auntie tu suprisekan dia,dapat balloon dengan sejambak coklat..wahhh..ummi pulak yang jelous..Las-last masa lalu sebelah fiyah,dia bagi kat fiyah balloon tu..sangat suka fiyah...terus dok main dengan balloon tu sensorang dia..Kalau tak,asyik nak duduk atas meja saja kejenya..

Dah pun habis vaucher tu digunakan..Lepas ni harap dapat lagi la kan..hehehe..Stay situ sampai pukul 10.30 malam..Lepas tu chow balik sebab Naura nak nenen..Ramai orang,so ummi tak boleh nak bagi direct..Dalam kereta je boleh..Maklumlah..Naura fully breastfeeding...Alhamdulillah...





Post a Comment

  1. mcm best je set tu. RM68 share2. boleh jimat ni hhee

    ReplyDelete
  2. Mesti auntie tu dah terpikat dgn Awfiyah tu yg dibaginya ballon dan coklat
    Adik belum pandai lagi tunggulah... sekarang janji kenyang tak mengantuk adik mestilah ok..
    Dah tembam dua-duanya Eda:)

    ReplyDelete
  3. nyum nyum sedapnyer pizza hut ., ;p

    ReplyDelete
  4. Dah lama tak makan pizza. Rasa rindu pula pizza ^-^

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum ida...sedapnya dapat makan pizza hut....grandma nak sikit boleh...:)

    ReplyDelete
  6. Da lma x pekena pizza, dapnya

    ReplyDelete
  7. wahhhh sedapnya....sayangnya en suami tak minat makanan macam ni...dia kenai nasik ja...haha

    ReplyDelete
  8. naura comel la...wahh fiyah dapat belon..

    ReplyDelete
  9. Lama tak makan pizza! Semalam nak makan pizza tak jadi.

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah rezeki..seronoklah fiyah dapat gift dari uncle tu..rezeki fiyah juga :)

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top