3
Assalamualaikum

Hi korang...saja-saja petang ni update entry pasal fiyah pulak..Sape kat tempat korang takde Maslee..Angkat tangan..hehehe..Rugi!! Lagi rugi bila pergi,stock dah habis!!

Tapi masa tu memang rezeki awfiyah,susu yang dia minum tu ada..Meh aku cerita sat!!
Tuari,Maslee ada buat promosi Susu Dugro berharga RM20.99..Murah Oittt...Murah sangat ler tu..Biasanya kalau tak offer mau capai rm26.90.Tapi aku selalu beli kat kedai uncle dekat dengan rumah aku tu,harga RM23.90.Bila dah dekat pasaraya takde sales,memang kat situlah aku cari.Selalu tiap kali gaji aku akan beli 2 pack susu,2 pack pampers.

Tapi bila maslee dah buat promosi dengan harga yang terlajak murah tu,haruslah cepat-cepat pergi maslee kan..Cepat pun tak cepat sangat la...Dah terlepas dua hari lepas promosi tu,baru nak terhegeh-hegeh pergi situ.Bukan apa,aku lupa yang maslee tu ada buat promosi macam tu.

Bila nampak flyers Maslee promotion,barulah dengan terhegeh-hegehnya aku pi membeli.
Tengok kat deretan susu tu,banyak yang rongak.Ramai jugak masa aku pergi tu,yang dok mencari-cari susu pilihan mereka..Terutamanya DUGRO..Masalahnya,Dugro 1-3 tahun ASLI memang dah banyak sold out.Kalau dah sorang-sorang dok rembat 3-4 pack,maka takdelah yang tinggalkan.Yang perasa lain macam vanilla,madu dan coklat tu adalah.

Cari punya cari,puas dah selak satu satu..risau jugak takde...Tapi akhirnya memang betul-betul rezeki awfiyah..memang betul ada 3 pack je kat belakang sekali..Tak taulah samada disembunyikan ataupun staff kat situ main kemas semacam je kot..

Tengok tu..bodyguard ummi tu,masa tu ummi cari pampers awfiyah...pun dah kehabisan sebab harga pampers drypers murah..
Tapi bukan nak tunjuk ummi,nak tunjuk susu dugro yang dah lompong tu.Yang lompong tu sebenarnya 1-3 tahun Dugro Asli..Yang tinggal tu,yang berperisa sahaja.



Susu yang aku jumpa untuk fiyah tu,betul betul belakang tanda harga tapi paling belakang sekali..Alhamdulillah...bulan depan harap ada promosi lagi.Sekarang ni sebulan dah 4-5 pack..uih..kemain minah tu



Post a Comment

  1. harap harap lepas ni sentiasa ada stocklah kan

    ReplyDelete
  2. staff diorg reserve kot... balik keje baru nak amek ke, tunggu gaji ke gaknye hehehehe

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top