18
Assalamualaikum


Ramai kot yang memperkatakan Susu Segar Berperisa ni kat mana-mana.Sedap oo minum sejuk-sejuk.1 botol ni macam tak cukup je nak minum.

Ni semua gara-gara masuk dalam  JB Home Food Delivery kat facebook tu.Apa taknya,sejak masuk group tu,macam-macam jenis makanan terlintas di wall facebook aku ni.Semua ada jual..semua delivery depan rumah dan office..Jimat masa kalau yang bekerja tu.Kalau yang suri rumah tu kan.kalau takat teringin kat tekak.beli jelah..hehehe..Tapi kena tengok jugak..kadang-kadang ada je customer complain tak sedap penjual tu beli..So far takat ni memang semua yang aku beli..sedap belaka okeh!!

Ok..berbalik pada Susu segar berperisa ni,aku tak ingat dulu aku pernah minum ke tak.Dah tak ingat tu,memang tak boleh nak refresh balik otak aku ingat benda tu semua.Orang kata masa zaman-zaman aku dulu ada jual..hehehe..cepat betul  lupa kan..Tapi bila dah lalu lalang kat feeds facebook berulang kali,terasa nak mencuba jugak kan..

Sebotol harga susu segar berperisa ni adalah rm2.50..Murah ke mahal??? Aku tak sure lah..Nak cari penjual lain dan nak membandingkan harga sangat ler malas..oklah tu kan rm2.50..


Bila dah rasa buat kali pertama,diikuti dengan botol kedua,haruslah sedap..Memang tak cukup kalau takat 1 botol,Nasib baik beli banyak.Malam tadi dapat,pagi tadi jugak habis..Balik tengahari tadi,tengok dah habis pun..hahaha...beli 10 tu..Aku tak minat sangat dengan choclate..Aku suka strawberry dan jagung..sedap ko!!

Ada rezeki lagi,boleh repeat order..Awfiyah suka..tapi aku tak bagi sangat la sebab ada campuran gula.Kena jugak tapis makanan dia tu.kecil-kecil dah terdedah pada masakkan manis dan masin ni tak baik untuk budak-budak kan..Tapi si awfiyah tu dah demand,sikit-sikit nak bukak peti ais ummi dia..Haiiii lah anak..

Susu segar Berperisa ni terdapat 7 perisa tau
  • Original
  • Coklat
  • Strawberi
  • Jagung
  • Pisang
  • Oren
  • Anggur

Takat ni aku baru try 3 jenis je lah..Jagung,strawberry dan coklat.Nanti nak try perisa lain pulak
Kalau korang nak try jugak,boleh je google..Banyak dah penjual Susu Segar Berperisa ni







Post a Comment

  1. Zumal suka susu berperisa camni. Kalau yang biasa memang tak selera nak minum ^-^

    ReplyDelete
  2. Uishh msti sdp ni kan..lahai tringin plak nak minum

    ReplyDelete
  3. susu ni memang sedapppp...dah lama tak minum tauuuu

    ReplyDelete
  4. Sedap susu segar. Aiza pun suka..

    ReplyDelete
  5. saya jenis tak berapa minat membeli secara online kecuali barang2 tertentu. asben saya memang suka susu segar. dia beli yg betul2 segar xde campur perasa atau gula

    ReplyDelete
  6. susu ni blh ketagih tau hahahahaha..semua sedappppp!!!!

    ReplyDelete
  7. Sedap susu nih. Harga pon bley tahan jugak.

    ReplyDelete
  8. Aduhhh terliur dibuatnye....
    Akak dari Riana Little Cuties..
    Akak membalas kunjunganmu...hhihihi...
    Akak follow G+ ;)

    ReplyDelete
  9. susah nak dapat susu n sekarang kak..kat pasar mlm pon takde..

    ReplyDelete
  10. Rm2.50 bagi saya murah la..daripada susu dutch lady tu..mahal..heheh

    ReplyDelete
  11. Betul la tu kak..biasa orang jual rm2.50. Tapi, adajugak yang jual rm3.

    ReplyDelete
  12. Mmg sedap. Okje selalu beli kat Pasar Tani. Tak silap Rm2.50 sebotol kot.

    ReplyDelete
  13. Bestnya... dulu zaman2 sekolah selalu beli susu mcm ni... skrng dah lama tak rasa. Sedap ni...

    ReplyDelete
  14. Minum susu cepat dahagakan.tp wajib sbenarnya ambil susu... Utk kalsium

    ReplyDelete
  15. semua perisa pun sedap..memang tak cukup sebotol

    ReplyDelete
  16. Kalo d kl mamat ni ade buat delivery dr kilang call dia je 0192188600

    ReplyDelete
  17. Saya ada jual susu segar berperisa ni... sapa yg ingin dptkannya area johor wasap saya 0197659071

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top