16
Assalamualaikum

Walaupun tengah sebak dek kerana anak-anak tinggalkan ummi dia hari ni.Takpe..ummi gagahkan jugak berblog.Menghilangkan kebosanan dan kesedihan..

Siapa yang tak rindu kan bila berjauhan dengan anak-anak.Atas sebab-sebab tertentu,ummi merelakan pemergian anak-anak untuk pulang ke kampung.

Hoyeh!!! check Nuffnang ummi dah sampai..Alhamdulillah..Walau tak banyak mana,tetap bersyukur dengan rezeki ni.Alhamdulillah...hasil dari berblogging.

Sebenarnya semalam lagi surat ni sampai,tapi ummi tak sempat nak hapdet.Kang kalau ummi bukak depan anak-anak,laju je si kakak fiyah tarik..Dah terkoyak cek ummi tu,meraung la jawabnya ummi ni nak oii..

Taraa..tak sempat lagi nak clearkan cek..Biarlah dulu..minggu depan boleh pi bank.Lagipun kena satu hari baru boleh keluarkan duit tu kan

Simpan je buat tambah beli barang dapur nanti.hehehe...By the way thanks kat Nuffnang dan jugak korang yang datang menyinggah.Kalau bukan korang,xdenya CPUV dan CPE aku tu naik mencanak..Ye dak!!

Short stories je lah..Malas nak menghapdet lelama kat blog ni..Hati meruntun mengenangkan anak-anak malam ni takde ngan ummi..Adik nak mengempeng ngan sape malam ni..huwaaaaa



Post a Comment

  1. wah dpt duit dr nuffnang..brapa jumlahnya tu?

    ReplyDelete
  2. Allhamdulillah.... tahniah sis... :)

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah..boleh juga beli apa yang perlu :)

    ReplyDelete
  4. Wahhh rezeki sudah masyukkkk...heee..ala akak jangan la sedih2..kuatkan semangat ok.. =D

    ReplyDelete
  5. Salam singgah sabtu sis...Alhamdulillah dan tahniah sjs...rezeki anak² ni sis...semoga sentiasa di murahkan lagi rezeki...

    ReplyDelete
  6. Moga sis sntiasa d murahkn rzki..tahniah.jgn sedih2 sis

    ReplyDelete
  7. Alahai tak tdo dengan anak sedih ni..

    ReplyDelete
  8. Wahh... alhamdulillah. Boleh belanja keluarga makan2 hihii... tahniah.. :) :)

    ReplyDelete
  9. alhamdulillah.. tahniah kak ida.. semoga semakin bertambah rezeki.. ;)

    ReplyDelete
  10. alhamdulillah rezeki
    bez kan klo cek nuff sampai..mesti dlm kepala ligat pikir nak guna beli apa
    bli brg dapur pun bagus jugak..brg anak2..

    ReplyDelete
  11. wahh rezeki.. tahniah. bestnya..

    ReplyDelete
  12. alhamdulillah :)
    aida ni x dpt nak cek nuff.
    error! risau la plak :(

    ReplyDelete
  13. nis dah lama xdpt check dr nuff. hehe

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top