10
Assalamualaikum



Selamat pagi sabtu korang..Sebelum buat kerja,kita update blog kejap...hehehe...Agak free sikit pagi ni.Boleh la buat apa yang patut dulu.


Bukan nak cerita apa pagi sabtu ni.Barang yang aku tunggu dah sampai..Lega hati mak ni.Tak lama pun menunggu barang ni sampai.Rabu tuari order,jumaat dah sampai..Lega sungguh beb..Lepas ni nak cari spare part boleh beli online je lah..

Tadaaa....

Apa yang aku dok tunggu tu.Ni hah!! kalau korang follow entry aku dalam beberapa hari lepas,aku ada cerita pasal Breast Pump Elektrik aku tu rosak..Eh..Bukan rosak..Tapi Ada item di bahagian breast pump tu tak boleh digunakan lagi.Cer korang baca kat entry Valve Problem Pada Breast Pump. Memang susah hati ooo kalau ada masalah macam ni..Nasib baik la cepat sampai..Kalau tak mak ni gelabah je.Bukan apa,nak guna Manual atau lebih tepat sekali sebagai kaedah marmet memang mengambil masa yang lama weh! Lagi satu lenguh kot tangan.

Bila dah ada ni,boleh la buat kerja sambil mengepam..Taklah kerja terbengkalai.Terbengkalai sebab terpaksa buat marmet dalam bilik air..Kang bengkak susu dah satu kerja pulak..Demam pulak tu nanti.
Ni hah!! dua sekali aku beli...

Kepada korang yang guna breast pump jenama Aria,Ilaria,Lifestyle,Mango,Mini pocket ,nak cari spare part ,boleh la ke website Malish baby di sini >> Malish Baby<<

Dah bertukar!!

Harga untuk satu valve tu rm12.Alang-alang aku beli online,aku beli 2 terus,termasuk kos penghantaran semua sekali rm30.Yang aku bagitahu kat korang la..Rabu aku order,hari khamis aku buat bayaran dan jumaat dah sampai..hahaha...sengal kan..Masa hari rabu tu aku ingat macam tak jadi nak order walaupun invoice dah keluar..So,khamis aku nekad bayar,,Dan tak sangka la kan hari jumaat petang dah sampai.

Sekarang ummi boleh pump dengan hati yang GUMBIRE!!!

sesambil tu boleh buat kerja..



Post a Comment

  1. bila ada barang sampai je, hati rasa gembira kan :D

    ReplyDelete
  2. Setiap component breast pump ni dijual berasingan ya? Sy br tau... igt kalu rosak 1 component kn tkr semua breast pump ;)

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah sampai cepat.. tak la penat kak ida nak kena perah secara manual..

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah...mmg susah ye kak kalau tak dapat nak pam...semoga lepas ni takde masalah dah

    ReplyDelete
  5. Best arr klau da spare part kan..x la gelabah nak mncari lgi

    ReplyDelete
  6. saya dulu mula2 guna jugak breast pump tp yang manual je sebab saya surirumah

    ReplyDelete
  7. gituh citer nya, bagus gak info ni ek

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top