6
Assalamualaikum

Hanya Mak-mak je yang masuk kelab Drypers ni kan..Takkan ler anak dara nak masuk kelab  ni pulak..Bila dah jadi mak-mak ni,apa je yang melibatkan anak,mesti dia nak try and error.Bila dah ada kelab-kelab yang macam ni,of courselah semua nak masuk.

Baru-baru ni aku ada buat survey pasal drypers ni,dapatlah 500 bonus untuk dikreditkan dalam akaun drypers aku..Eh..Korang dah join ke belum ek..Kalau belum boleh la join ni..Kalau korang pengguna tegar Drypers ni,aku syorkan korang join kelab ni..Sambil tu,korang boleh kumpul point dari setiap pembelian Drypers tu..

Senang je..Meh aku ajar cara bagaimana korang nak join kelab Drypers ni

Perkara pertama adalah korang adalah pengguna Pampers Jenama Drypers ni la

Kedua,Klik Link ni untuk Mendaftar >>> Register Sini
drypers

Ketiga,korang lengkapkanlah borang yang diorang bagi ni

drypers
Lepas tu korang ikut je langkah-langkah yang diorang suruh

So,bila korang dah jadi ahli kelab Drypers ni,korang boleh dapat banyak maklumat tentang parenting dalam kelab ni.Sebab kelab ni ada buat forum..

Bawah ni,cara untuk collect point dari setiap pembelian Drypers..Setiap Drypers berbeza point yang dia berikan..Nanti korang tau lah kan

drypers

Aku pun banyak jugak skip penebusan Dyrpers ni,so taklah banyak sangat point yang aku dapat

Kita tengok,apa yang boleh ditebus dari setiap pembelian pampers tu..Meh aku tunjuk sikit

drypers

Tapi belum cukup untuk buat penebusan..Simpan dulu..nanti boleh buat tebus pampers...hehehe..
Semalam baru dapat lagi 500 point ...yeayy!! suka-suka


Lepas ni kena selalu beringat bila beli pampers,mesti masukkan kod,sebab dah banyak kali aku lupa untuk masukkan kod...heh!! Nyesal








Post a Comment

  1. Macam nak redeem bonuslink pulak :)
    Tapi kalau anak-anak dara comel Eda pakai berbaloi juga kan kumpul
    Boleh dpt juga ole-ole utk mereka. Eda lagilah dua budak kan...

    ReplyDelete
  2. saya pun suka program penebusan ni
    memang kalau beli barang pun kalau yang ada program penebusan, baru berbaloi beli...hehe

    ReplyDelete
  3. Lya da Daftar ni..ari tu dpt pampers prcuma hhehe

    ReplyDelete
  4. Salam singgah pagi.sis....macam menarik jer ni...nak daftar juga ni jadi ahli....

    ReplyDelete
  5. haruslah mak mak semua rebut peluang ni kan

    ReplyDelete
  6. aida da join.
    but then always lupa pasal ni!

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top