7

Assalamualaikum


Sebenarnya lagu ni lama dah dalam simpanan aku..Actually aku memang suka lagu-lagu Adele walau tak semua lagu Adele yang aku tau.Tapi bila tengok youtube ,ada pulak yang dok cover lagu ni..Hah ni..budak lelaki ni..Apa ke nama dia ek..Jap aku tengok!!Nama dia Leroz Sanchez..Nama dia mangai!!! terbelit lidah..nampak handsome..heheh..suara memang superb..tu yang dok berkali-kali dengar lagu dia ni..Saja lah nak share apa yang aku suka dengar...mana tau korang nak dengar jugak.

video




Hello, it’s me
I was wondering if after all these years
You’d like to meet, to go over everything
They say that time’s supposed to heal ya
But I ain’t done much healing
Hello, can you hear me?
I’m in California dreaming about who we used to be
When we were younger and free
I’ve forgotten how it felt before the world fell at our feet
There’s such a difference between us
And a million miles
Hello from the other side
I must’ve called a thousand times to tell you
I’m sorry, for everything that I’ve done
But when I call you never seem to be home
Hello from the outside
At least I can say that I’ve tried to tell you
I’m sorry, for breaking your heart
But it don’t matter, it clearly doesn’t tear you apart anymore
Hello, how are you?
It’s so typical of me to talk about myself
I’m sorry, I hope that you’re well
Did you ever make it out of that town
Where nothing ever happened?
It’s no secret
That the both of us are running out of time
So, hello from the other side
I must’ve called a thousand times to tell you
I’m sorry, for everything that I’ve done
But when I call you never seem to be home
Hello from the outside
At least I can say that I’ve tried to tell you
I’m sorry, for breaking your heart
But it don’t matter, it clearly doesn’t tear you apart anymore
Ooooohh, anymore
Ooooohh, anymore
Ooooohh, anymore
Anymore..
Hello from the other side
I must’ve called a thousand times to tell you
I’m sorry, for everything that I’ve done
But when I call you never seem to be home

Hello from the outside
At least I can say that I’ve tried to tell you
I’m sorry, for breaking your heart
But it don’t matter, it clearly doesn’t tear you apart anymore

Jom nyanyi sesama...hehehe

Post a Comment

  1. Amboi! tengahari ni kakak diajak menyanyi pulak dah.
    Tengah rancak lagu ni sekarang Eda..

    ReplyDelete
  2. Boleh tahan gak budak ni nyanyi! Namun rasenye belum sampai sehebat penghayatan Adele.

    ReplyDelete
  3. Salam singgah hari ni bila masa sikit ni. KA suka sgt lagu ni besttttttttttttt n adele !

    ReplyDelete
  4. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  5. saya pun suka adele
    tapi tak semua lagu dia saya suka
    macam hello ni...saya kurang berkenan...hehe
    tapi dia banyak menulis based masa silam dia kan

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top