7
Assalamualaikum

Master Dropship 30 Hari l Dunia sekarang yang nak semua mudah dan memang semakin mudah telah membantu ramai orang menjana pendapatan secara PERCUMA.

Sambil-sambil melepak,boleh buat jualan.Sibuk-sibuk main Candy Crush boleh tambah pendapatan.Main-main facebook boleh buat bisnes,Tetapi,ramai juga yang dalam dilema Macam mana nak mula buat bisnes?Ilmu kurang,modal tiada,dan produk pun takde.

Kekadang kita selalu bertanya pada diri sendiri,samada boleh atau tidak kita buat bisness tanpa produk dan zero Modal.


Sebelum tu,jom kita kenal pasti Apakah itu Dropship

Satu konsep perniagaan yang melibatkan penjualan sesuatu produk atau servis dengan pengedar hanya perlu membayar kepada pembekal berdasarkan produk atau servis yang mereka jual.Pembekal akan memberikan harga agen kepada semua agen dropship atau pengerdar

Agen Dropship hanya perlu
Pilih produk--> Buat promosi atau iklan--> Buat pesanan dan pembayaran-->Berikan butiran pelanggan dan pembayaran kepada pembekal

Agen Dropship tidak perlu :
Mengeluarkan modal satu sen pun--> Menyimpan stok yang bertimbun-timbun-->Menghantar pesanan kepada pelanggan.


Tetapi ada yang tidak tahu kan macam mana nak mulakan bisness Dropship ni?
Lala Ashila merupakan penulis Ebook "Master Dropship dalam 30 hari" membongkar taktik sulit yang membuatkan semua orang teruja menceburi bidang perniagaan secara dropship ni.Insya allah,dengan segala ilmu dan teknik yang diberikan mampu untuk membuat anda penat melayan pelanggan yang tidak putus-putus.


Ebook Master Dropship Dalam 30 hari dipecahkan kepada 4 modul berbeza.
Modul 1 akan membantu anda untuk permulaan dan asas sesuatu perniagaan.Merangkumi dua bahagian utama dalam perniagaan.

MODUL 1
(RM53)



BAHAGIAN 1#:

=>Anda akan didedahkan secara mengenai_____________dropship secara terperinci.

=>Anda akan diterangkan kelebihan dan keuntungan melakukan bisnes dropship.

=>Anda dijelaskan tentang konsep dan sistem dropship secara menyeluruh dan dibantu dengan _____________________.


BAHAGIAN 2#:

=>Anda akan diajar teknik sebenar untuk mengekalkan_____________.

=>Anda akan dapat cara untuk fokus dalam perniagaan.

=>Anda juga akan mampu memilih niche yang 'panas' dipasaran.

=>Anda akan mahir dalam mencari supplier yang menawarkan_____________.


 MODUL 2
(RM67)


BAHAGIAN 3#: 

=>Belajar buat blog dan website gaya PRO.

=>Belajar menarik pembeli di 'group'.

=>Miliki koleksi ayat jualan super powwwweerrr!

=>5 Taktik membuat promosi gaya PAKAR.

=>Kaji masa terbaik membuat promosi

=Terokai 3 KUASA pemasaran lain di Internet

MODUL 3
(RM71)




BAHAGIAN 4#:

=>Strategi membina rangkaian.

=>Taktik membina kelompok anda sendiri 

=>Temui lubuk mengorek____________perniagaan


BAHAGIAN 5#:
=>Meneroka rahsia tarikan Giveaway,Tarikan Menaja,Tarikan_________dan Tarikan___

=>Mazhab menarik minat pelanggan.

=>Pemanis mulut untuk pelanggan.Kuasa menambat hati pelanggan anda.


BAHAGIAN 6#: 

=>Faham konsep wang dan _______

=>Anda akan di akses ke jadual simpanan

=>Dapatkan akses untuk ke jadual_______

=>Akses untuk menambah produk yang betul.

MODUL 4
(RM69)



BAHAGIAN 7#: 

=>Jadi pemilik kunci segala pintu rezeki.

=>Bagaimana menjemput rezeki gaya yang paling 'osem'

=>Tambahan kunci untuk __________ yang konfem buat anda berjaya.

"Rahsia Bagaimana Seorang Pekerja Sibuk & Tiada Pengalaman Dalam Bisnes Internet Pada Asalnya, MampuMenjana Income RM1200-RM3000 Sebulan Secara Konsisten Dengan Menjadi Agen Dropship Walaupun Secara Part-Time & Santai. Anda Pun Boleh Lakukannya!



Berapakah harga untuk menjadi MASTER  DROPSHIP DALAM 30 HARI?

Harga asal
RM260


(Untuk 100 orang terawal)
TAWARAN HABIS KOUTA
RM37

RM69
(10069 pertama)




Apakah yang anda akan miliki dengan harga SERENDAH itu?


Ebook utama:
Modul 1: Ebook Master Dropship dalam 30 Hari 
Modul 2: Ebook Master Dropship dalam 30 Hari 
Modul 3: Ebook Master Dropship dalam 30 Hari 
Modul4: Ebook Master Dropship dalam 30 Hari 

BONUS!!!!!

FREE 1: Buat Duit Dengan Facebook Ads
FREE 2: Perkara WajibTentang Facebook Ads
FREE 3: Teknik Capai Sasaran Facebook Ads
FREE 4: Teknik Menulis Iklan Facebook Ads
FREE 5: Rahsia Tarik Klik Facebook Ads
FREE 6: Teknik Kawal Bajet Facebook Ads






Cepat sebelum harga kembali kepada asal.Sila Klik ORDER untuk meneruskan pembelian

Post a Comment

  1. Ebook ini sangat disyorkan bagi orang yang baru berjinak dengan dropship

    ReplyDelete
  2. Alamak!!! Macam lum berminat jer....Entah bilalah nak minatnya pun tak tau!

    ReplyDelete
  3. SA dah mula buat dropship...tp x byk la...hihi

    ReplyDelete
  4. Saya punn pernah buat dropship. Tolong kawan hihi

    ReplyDelete
  5. Nampak menarik.. Setakat ini aiza belum pernah mencuba buat dropship ini..

    ReplyDelete
  6. dropship sangat membantu mereka yang baru mula nak berniaga tanpa modal..ada e book memudahkan lagi :)

    ReplyDelete
  7. dropship ~ trend bisnes zaman skang ekk.
    tanpa modal. kecil2an.
    ok la... menjana pendptan lumayan jugak kalau rajin.

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top