16
Assalamualaikum

Wanita dan shopping ni memang tak boleh nak dipisahkan.Kekadang dari nak window shopping terus tershopping..Tapi wanita pandai tau!! Time offer je diorang lebih ramai dan lebih berminat untuk shopping.Sebab apa..kalau dah diskaun sampai 95% ke,maunya tak korang putih mata kalau terlepas kan..

Berbanding dengan lelaki,diorang ada sesetengahnya bila nak bershopping ,memang tak kisah samada ada sales ke tidak.Bagi diorang antaranyalah,bila ada sales ni confirm sesak,so nak shopping pun macam tak best kan.

Tapi aku tak cakap semua lelaki atau semua perempuan lah yang suka macam tu .Jangan dok kecam aku pulak.Berbezanya zaman sekarang ni,Kalau ada sales,duduk depan pc je..hahaha..Pun boleh jugak..Contohnya tunggu sales dari Zalora atau mana-mana shopping online ..Tu kira berbaloi jugak..

Lagi pulak sekarang ni Zalora dok sibuk buat sales sempena Christmas ni kan..Banyak jugak barang yang terpilih diorang buat sales..So,xdelah korang penat-penat meredah jammed dan meredah orang yang ramai kat shopping complex tu kan.Kat sini pun korang boleh shopping kot..

Oklah..Malas nak berhujah panjang-panjang..tau korang takkan baca kalau panjang-panjang ni,Actually baru sehari yang lepas aku terbeli kasut dari Zalora ni.Harga boleh tahan..Lagipun aku pakai sandals yang biasa-biasa je..Dah takde pakai high heels dah pun..Pakai kasut flat macam ni sangat sesuai dengan aku dan persekitaran.Lainlah kalau pergi wedding ke,berjalan-jalan ke..Tapi aku tetap haruk sandals ni je..hehehe.Dulu keje bahagian HR department boleh la melawa bagai..Ni keje tempat persekitaran macam ni,memang tak payah nak melaram bagai la..pakai tshirt dan seluar pun takpe...xde law pasal pakaian kat sini..sedangkan amoi keje sini pun pakai skirt macam nak gi pasar malam.

Ni la kasut yang aku pakai pi kerja..simple kan..Lagi pun dalam office aku tak pakai kasut..

Yang ni pulak untuk adik aku..upah jaga anak-anak..hehehe

Pattern orang tua kan..oklah..janji selesa memakainya..kasut aku yang lama tu tertinggal dalam kereta mak aku..sampai sekarang tak amik2..hua...

takpelah..janji selesa untuk di pakai..



Post a Comment

  1. Akak pun suka pakai kasut macam tu simple dan selesa memakainya Idah :)

    ReplyDelete
  2. ksut ni yg pntg selesa pakai.. itu bg yui la..hihi.. bestnya shopping.

    ReplyDelete
  3. wajib beli yg selesa, kan.
    mak-mak ler kata kan. kaki pun x sakit.
    aida ni dari sehari ke sehari nak masuk zalora shopping.
    lom lagi kesampaian...

    ReplyDelete
  4. Ada less lah nie kak ida...cik akak pun nak bershopping online juga kalau ada yang murah

    ReplyDelete
  5. jalan2 http://jmbelog.blogspot.my/

    ReplyDelete
  6. Salam singgah sini sis....bestnya shopping kat zalora.....kasut yang penting selesa pada si pemakai...

    ReplyDelete
  7. kene slalu jenguk zalora ni. ahhaha bia la alah membeli menang memakai

    ReplyDelete
  8. yang penting selesa dipakai.. setakat ini aiza belum pernah mencuba beli kasut online di zalora.. nampak menarik tu jika ada less..

    ReplyDelete
  9. kasut camnilah selesa pakai..lantak la pattern orang tau ke apa kan..hehe

    ReplyDelete
  10. Cantik kasut... saya pun antara penggemar zalora. Kdg2 ada masa saja2 window shopping. Bukan org perempuan je terpesona dgn zalora ni, sesetengah lelaki pun sama hihii... :D

    ReplyDelete
  11. Assalam tuan / puan .sy membuat keje2 ubah suai rumah dan pejabat..seperti mnyambung rumah.plaster siling,pasang tile,buat porch,wayaring,plumbing,pagar dan autogate,vinyl floor,wallpaper,waterprofing,grill,landskap dan kolam hiasan.terbuka untuk kawasan bangi,kajang,serdang,putrajaya,bndr sri putra,sepang,nilai,cheras,puchong,semenyi dan kuala lumpur.hubungi sy d no 0192945175 atau wssp sy d no 01129110298

    ReplyDelete
  12. zalora ni kalo kena ngan rege beli jugak..

    ReplyDelete
  13. saya dah banyak kali beli kasut untuk suami ..beli kat zalora..beli untuk kejutan kena la beli online..heheh

    ReplyDelete
  14. cik en dah 2 kali order kasut.. mesti saiz dia bsr.. ahahah.. sekali x smpt return.. kali ini sempat return.. tggu saiz baru plk

    ReplyDelete
  15. Lya x pernh lgi try shopping kat cne, x pela patern org tua jnji selesa tu pnting hhehe

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top