3
Assalamualaikum


Doclab Face Ampoule Review | Merupakan produk terkini untuk rawatan kecantkan dirumus dan dihasilkan dan dihasilkan di Korea Selatan ternyata menjadi dambaan wanita kini.Rumusan bahan terbaik tanpa penggunaan sebarang alkohol mahupun bahan bahan daripada haiwan,juga tiada silikon ataupun paraben,Antara bahan utama yang terkandung di dalamnya adalah seperti asid hyaluronikmekstrak ginseng,kolagen dn juga ekstrak daun Aloe Vera,Paling dititikberatkan semestinya produk ini mendapat kelulusan daripada Kementerian Kesihatan Malaysia(KKM)

DocLab Face Ampoule Review


Kalau korang nak tau,Doclab Face Ampoule mampu untuk meningkatkan kelembapan kulit dan penghidratan mendalam dengan teknologi Asih Hyaluronic.Dengan Kolagen dan Ekstrak ginseng sebagai bahan utama,Ampoule ini mampu mengembalikan kegebuan kulit ,menganjalkan ,melembutkan serta menteksturkan  kembali kulit,menjadikan kulit anda licin serta melindungi  kulit daripada bajam kimia yang berlebihan kesan daripada kosmetik yang lain.Melalui penggunaan yang berterusan,produk ini mampu membuatkan solekan anda tahan lebih lama,kulit lebih terhidrat,mengawal sebum dan menjadikan kulit wajah kelihatan kurang berminyak,mengetatkan liang roa,menguatkan liang roma,menguatkan kulit serta anti kedutan


Doclab Face Ampoule ini boleh membantu
  • Memelihara lembapan kulit
  • Memperbaiki sel dan struktur kulit 
  • Mengurangkan kedutan,garis garis halus dan kesan penuaan.
  • Mengatasi masalah kulit kering
  • Meningkatkan ketegangan dan keanjalan kulit
  • membantu make up kekal lebih lama
  • Membantu kulit anda menyerap produk penjagaan kulit lain seperti serum dengan lebih berkesan

DocLab Face Ampoule Review
Doclab Face Ampoule di dalam satu kotak.Dan satu kotak ni berharga Rm128.

Dalam 1 kotak ni ada 5 ampoule yang comel dan setiap satunya cukup untuk digunakan pada keseluruhan muka dan memberikan satu hasil yang luar biasa.Biasanya aku gunakan untuk keluar bersiar-siar je untuk mengekalkan make up aku agar tahan lebih lama..Kalau boleh nak pakai hari-hari supaya kulit lebih cantik.Produk ini juga Anti wrinkles..Boleh la hilangkan kedutan di bahagian muka ni.Maklumlah..bila umur meningkat,maka kedutan juga meningkat...hehehe

DocLab Face Ampoule Review
Bekas kaca yang sangat comel.
Disebabkan ianya kaca,so kena ada jugak cara untuk membuka glass container ni..Bukan boleh main redah je ye anak-anak..


Meh perhatikan bagaimana untuk membuka Ampoule ini
DocLab Face Ampoule Review
Step 1 -Perhatikan ada garisan di bahagian neck ampoule ni..
Step 2 -Hamparkan tisu di bahagian neck 
step 3-Patahkan terus seperti gambar step 2
Step 4- Letakkan ke tapak tangan sebelum apply ke seluruh muka.

Sifat Doclab face Ampoule ni sangat ringan untuk di apply di muka.Ia juga cepat menyerap ke muka dengan tidak mengambil masa yang lama sebelum korang apply make up.

Muka yang tak nampak berminyak dek kerana make up yang tahan lama..
Actually aku jarang bermake up kat office..Just letak foundation dan bedak compact skit..Jarang pekena lisptick..hehe..
See..muka no editing ok..


So far ,setelah menggunakan Produk Doclab Face Ampoule ni,Kulit muka kurang berminyak tetapi nampak lembap.Skin tone juga sekata dan kulit sangat flawless.Bila mengenakan make up,ianya boleh tahan lama dan of course la tak perlu nak tambah-tambah lagi bedak.Actually,memang puas hati sangat-sangat dengan produk ni.


DocLab Face Ampoule Review


Untuk Maklumat Lanjut,sila layari

Facebook : fb.com/doclab.my
Instagram :  instagram.com/doclabkr
Website : www.doclabkr.com



Post a Comment

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top