6
Assalamualaikum

Semalam lagi dok terfikir bila dapat parcel kecil dari poslaju..Memang tak tau apa isi dalam parcel tu.Apatah lagi bila tengok nama pengirim,.Sumpah tak kenal.Sebabnya dalam blog memang la nama pendek je kan.

Alhamdulillah..Mommy iran kirimkan hadiah ni khas untuk anakanda Nur Naura Auni..Bukan Naura je yang boleh pakai,kakak dia pun boleh jugak..Boleh la melaram dengan headband baru hari ni,


Hadiah Headband Dari Mommy Irrayandotcom

Syukran,banyak betul kan headband yang mommy ira bagi kat anakanda umi ni.Sebenarnya ada dua lagi headband yang takde dalam gambar ni.Dah diagih kepada dua orang officemate yang kebetulannya jatuh kelahiran yang sama bulan dengan Naura.Apa salahnya berbagi-bagi kan..Hari ni rezeki anak dia,esok lusa,rezeki anak kita pulak.Satu lagi yang warna pink tu Baby bibs..Nanti Naura dah boleh makan,boleh la guna bib tu..

Anyway..Thanks sangat kat mommy ira sebab kirimkan headband yang cantik ni..
Sesiapa yang nak membeli boleh la jengah kat onlineshooping Mommy ira ni di sini http://onlinestore.irrayyan.com/


Nanti Naura dan Awfiyah pakai,ummi upload gambar kat blog ye...


Post a Comment

  1. wahhhh huntong lahhhh hahaha
    bestlah dpt headband
    lau x mau leh bg kat kaka iols dia tu pun layan headband gak

    ReplyDelete
  2. Klau kedua2 putri sis pkai msti comel

    ReplyDelete
  3. tahniah kak ida.. Comel headband.. ;)

    ReplyDelete
  4. comelnye kalau baby pakai.. Fiza pun suke tgk baby girl pakai headband.

    ReplyDelete
  5. tahniah.
    teringat dulu nurin & syuhada, both of them memang headband tak lekat di kepala :)
    frust ibu nyer ni hah tau.

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top