Thursday, December 03, 2015

Teaser : Akan di Kongsi Nanti

Assalamualaikum

Teaser Weh!!.Tak pernah lagi dalam blog ni aku buat macam ni..Tapi dari apa yang korang nampak dan alert,mesti korang tau apa ni,.

Aku memenanginya dalam satu penyertaan blogger jugak.Alhamdulillah..Memang dah lama idam nak dapat ni,sebabnya aku memang pengguna product ni..Taklah idam sangat sebab tiap-tiap bulan kot aku beli barang ni.Tapi yang ni ekslusif sikit..tu yang bestnya..heeeee



Nanti aku cerita di lain entry..Saja nak buat post ni kat korang..ececeh...Tau ke ape ni..cer teka...tapi takdak hadiah tau..hehehe



5 comments: