8
Assalamualaikum

Hai korang..selasa  Dah!!Dah naik keje..Kalau ikutkan hari ni takmo naik keje lagi memandangkan Nur awfiyah pulak yang demam sabtu tu.Uishh..Dah cuti lagi ummi dia.Bila anak dah tak sihat ni,tak sampai hati pulak nak tinggalkan dia dengan nenek kat kampung.Lebih rela jaga anak sendiri.

Walaupun still demam tak kebah lagi,tetapi aktivti mengemas dan mengekor bontot umi dia berjalan macam biasa.Yang peliknya siang takdelah pulak demam,Bab malam mula lah batuk-batuk beserta dengan demam.Kalau dah batuk tu,sure punya dia muntah..Haishh...Ummi memang tak boleh nak tidur bila dia demam.Lagi la pulak temp badan sampai 39..Korang rasa!! nak tido jugak ke dengan lenanya ke.uishhh..haruslah tak kan.

Walau dalam keadaan yang tak sihat tu,ada jugak keletah dia yang membuatkan ummi dia ketawa.

video
Aksi dia bila tengok umi dia pakai shawl
Actually malam tu saja je ummi dia dok beraksi depan cermin,nak menggayakan shawls yang baru dapat tu.Apa lagi,dia pun dok kemain lagi nak bershawl jugak dengan ummi.Belum lagi berbedak sakan satu badan...lipstick satu baju..semuanya dah dicubanya./Pantang apa yang orang buat,dia akan buat..ishhh..bahaya...bahaya..So ummi kena behave bila berdepan dengan anak dara ni..Tak boleh nak buat benda yang salah depan mata dia.

Tengok jelah aksi dia di dalam video tu..Ummi nak pakaikan pun tak kasi..siap minta butang dengan ummi nak pakai kat shawls  tu..
Memang lawak betul masa dia pakai shawls..asyik nak tergelak je..
Nampak sangat mak jemah dia kat situ...






Post a Comment

  1. Lah hhaha..x dpt la nak buka video tu.msti awfiyah comel brshawl

    ReplyDelete
  2. Ingat boleh ikut tutorial tu...hihihi

    ReplyDelete
  3. Comelnya dia.. baru auntie aiza nak follow tuturial ni, hehe..

    ReplyDelete
  4. Bila dah hari-hari nampak ibu dia pakai dia pun tahu cuma tak menjadi aje
    Tunggulah besar sikit nanti... perempuan Eda. Dah tahu nak cantik tu:)

    ReplyDelete
  5. gigih dia nak pakai shawl tu..takpe fiyah, dah besar nanti boleh buat ye. comel je

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top