4
Assalamualaikum

Karnival jualan 2016 | Karnival Keusahawanan 2016 | Bagi warga Johor bahru berpeluang untuk sama-sama meraikan Karnival Keusahawanan yang menggabungkan lebih 60 vendor dengan pelbagai barang jualan,pameran,pertandingan dan sebagainya.

Karnival ini berlangsung pada Hari ini, jumaat 29-31 Januari 2016 dari 7 pagi hingga 7 petang di Hutan Bandar Putra ,Kulai Johor.

Pelbagai Aktiviti yang dijalankan di sini yang boleh diturut serta oleh warga johor.Sebanyak 500 Goodies bag diberikan kepada pengunjung dan aktiviti menarik di khemah urusetia.

Korang boleh refer gambar di bawah untuk mengetahui aktiviti yang dianjurkan oleh pihak boxeventpoduction.

karnival usahawan 2016


karnival usahawan 2016

karnival usahawan 2016

So kepada warga Jb dan mereka yang ada diluar sana,save the date untuk menjayakan program ini..



Post a Comment

  1. La... dekat-dekat pun kakak boleh tak tahu Eda
    Nantilah ada masa kakak nak juga jenguk kot ada yg menarik mata:)

    ReplyDelete
  2. Best tu Eda..
    Akak suka pergi Karnival yg macam ni..
    Hnedaknya banyak jual buah-buahan tu :)

    ReplyDelete
  3. Wahh bestnya... mmg seronok karnival macam ni. Banyak peluang dan inspirasi... boleh kenal2 ramai orang dan bina silaturrahim juga... :)

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top