6
Assalamualaikum

Alhamdulillah..Syukur kerana masih dipanjangkan lagi jodoh kami.12 February kami disatukan..Dan sehingga kini usia perkahwinan kami dah pun menginjak ke tahun yang ke 5..

Suka duka ,bergaduh,baik semuanya sudah dilalui...Susah senang dilalui bersama.Asam garam rumahtangga macam tulah kan.Tak lari dari semua tu..

Dikurniakan 2 orang puteri untuk menambahkan keserian keluarga kecil kami.Amat-amat membahagiakan..Syukur
source:google

Tiada ungkapan yang indah kerana aku ni taklah pandai sangat mengatur ayat puitis.

Apa pun,aku selalu mendoakan supaya hubungan kami kekal hingga ke jannah..
Bila anak-anak besar,dah boleh pergi ke masjid sama-sama,berdua kemana-mana sahaja..Bila melihat sepasang orang tua naik motor ke masjid sama-sama.,Dalam hati selalu berkata,insya allah..moga aku dan suami pun akan menjadi seperti itu.Yelah..sekarang ni bukan tak boleh,tapi untuk berdua sama-sama ke masjid tu takdelah boleh kan..Anak-anak masih kecil..Dapat solat berjemaah kat rumah pun dah syukur.Nak jadi sweet couple walaupun dah tua nanti..hehehehe....



Post a Comment

  1. selamat hari ulang perkahwinan kak ida..semoga apa yang kak ida hajatkan akan tercapai..in sha Allah

    ReplyDelete
  2. Barokallah... syukurlah Eda diam tak diam dah 5 tahun melayari bahtera bersama
    Semoga berbahagia di dunia dan akhirat. Happy anniversary dari kakak.

    ReplyDelete
  3. slmt ulgthun kak.. moga kekal hingga jannah..aamiin

    ReplyDelete
  4. Barakallahu lakuma fii khair siti..
    Semoga kekal hingga ke jannah..

    ReplyDelete
  5. Selamat ulang tahun perkahwinan. Semoga kekal hubungan sehingga bila2

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top