8
Assalamualaikum

Bila semalam naik kerja,maka banyaklah yang perlu disettlekan..Tapi di saat nak memulakan kerja ada dua barang yang aku x sure bila pulak aku membelinya.Nak kata aku ada membeli belah online,memang ler nan hado..

Curios pulak tetiba..Tapi bila dah nampak apa barang di dalamnya,emmm..kuakui,itu adalah dari WOOP..

Apa itu Woop?



Kalau korang Join,korang akan dapat Hadiah penghargaan dari WOOP seperti aku.Aku dapat tau pasal woop ni pun dari rakan blogger jugak.Apa yang korang perlu buat,just jawab soalan-soalan yang diberikan dan kumpul point untuk korang tebus barangan seperti Rexona,Softlan dan lain-lain

Ok..ikuti langkah-langkah ni,jika korang nak Sign up WOOP


2.Kemudian isi details ini
woop

3.Halaman tertera di akaun woop korang
woop

4.Ok..korang dah boleh start jawab soalan..samada di Daily mission atau Big mission..Setiap soalan yang korang jawab,korang akan collect point yang boleh digantikan dengan barangan yang direward seperti dibawah
Bestkan...Ha..cepat join sekarang dan kumpul point sebanyak mungkin..

As a beginner,aku dapat Couple rexona..walau dah lama tak guna,tetapi tetap jugak nak guna,.hahaha..apekah ayat aku ni

rexona
Best kan..Jom cepat-cepat sign up kat sini  http://www.woop.my/friend/index/id/217323/






Post a Comment

  1. ooo baru tahu apa tu woop..

    Blogwalking sini...

    Jom baca lobak merah bagus untuk kesihatan

    https://www.biskutsemperit.my/2016/02/lobak-merah-bagus-untuk-kesihatan.html

    ReplyDelete
  2. best kita dah banyak redeem.. heheh

    ReplyDelete
  3. nak join tapi cam untuk women je... hahaha..

    shawal datang singgah sini.. :)

    jemput join GA Shawal.. ^^

    http://akubukaninnocent.blogspot.my/2016/02/daebakfebruary.html

    ReplyDelete
  4. Best jugak ni.
    Collect point lepas tu boleh redeem

    ReplyDelete
  5. Kakak ada terbaca kat blog mana ye tentang ini
    Dpt free itu yg best:)

    ReplyDelete
  6. dh daftar.. tp blur kjp buat survey dia

    ReplyDelete
  7. macam menarik jer ... ni lah survey yang dapat barang free yang orang dok cerita tu kot :)

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top