2
Assalamualaikum

Ececeh  tajuk cerita..Gempak tak..Selalunya orang yang nak daki gunung je guna perkataan tu..Ni anak aku pulak.Eh..lama jugak kan tak cerita pasal anak..Aku bukan taknak cerita,tapi risau ada yang tak suka nak baca cerita ni je..Tapi bagi aku tak penting pun orang nak baca pasal anak ni..Ini semua bagi aku satu coretan yang indah bila kita cerita pasal anak.Pasal perkembangan dia,apa yang dia dah capai dalam hidup dia.Itu akan aku abadikan dalam blog ni.Sekali je dalam seumur hidup nak cerita pasal moment anak..esok-esok bila dia dah besar,dah sekolah,dah bekerja,takde dah nak letak moment dia merangkak..hahahaha...

Naura dah genap 6 bulan..Dah boleh makan,dah boleh meniarap dan semakin jauh dia mengengsot badan dia..Kalau letak dekat atas carpet,confirm tak sampai berapa minit,dia dah lari dari carpet tu
See...Bila keluar dari dapur,tengok dia dah keluar dari landasan...uishhh...

Sekarang ni da ondway merangkak pulak.Dah angkat-angkat bontot semua..Maknanya sikit lagi la tu kan dia merangkak...Satu perkembangan yang memberangsangkan hai anak..

Satu kesukaan dia bila selalu di agah..bukan kesukaan dia je..kesukaan ramai budak kecil kan..
Itu hari masa dibawa keluar dengan officemate aku ni,bukan main meriah dia ketawa.
Officemate aku..Tak sangka boleh sama gathering dinner kat sini.So join je lah kan

Kalau kakak awfiyah,dah mula nak dapat mulut..Sekarang ni pun dah becok,walaupun kekadang tak tau apa butir percakapannya,tetap jugak ummi melayan.

Moga mereka membesar dengan sihat dan menjadi anak yang solehah..insya allah..amin



Post a Comment

  1. seronoknya bila anak mesra dengan org. Macam Sarah, asyik nk mama dia je.
    Habis nti naura dok ukur lilit rumah. bestnya, cepat2 besaq ye naura

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top