15
Assalamualaikum

Alhamdulillah..syukran kerana Naura menjadi pemenang tempat pertama di dalam Peraduan Bayi Bulan ini yang dianjurkan oleh PAMA secara Online.

Aku pernah ceritakan di Entry sini .Alhamdulillah..kemenangan di pihak Naura...Sebenarnya saja saja je masukkan Naura dalam pertandingan ni.Masa tu pun ternampak majalah PAMA jual dekat Hospital..Teringat pulak ada pertandingan Peraduan Bayi bulan ini,tu yang terus beli.

Taraaaaaaa...
Thanks sangat kat kawan-kawan office yang memang rajin gila mengundi anak aku ni..Mesti Naura seronok nanti dapat hamper dari PAMA kan...


Entry pendek je kali ni..petang-petang sikit update...

Post a Comment

  1. wah tahniah baby naura...sy kalo pertandingan mcm ni mls nak join sbb rmi nau yg join dh tahu x kan menang..hehe..rezeki naura

    ReplyDelete
  2. wah tahniah! kalau saya pun mau tak hingat dunia dah tu kalau menang. hehe. tahniah sekali lagi ye

    ReplyDelete
  3. wah kak ida...dapat hadiah bb kecik kak ida..tahniah ye bb

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum ida...tahniah2 yer...:)

    ReplyDelete
  5. tahniah buat naura..rezeki naurah tau

    ReplyDelete
  6. tahniah..seronok la naura dpt hamper
    comel..

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top