2
Assalamualaikum


Mesti korang pening kan bila bab nak cari hadiah untuk diberikan kepada yang tersayang..Nak pergi shopping complex pun tak sempat untuk cari hadiah.Aku pulak bab idea nak bagi hadiah ni memang payah nak keluar..kekadang tu tak tau nak bagi hadiah apa untuk yang tersayang dan rakan-rakan.

Printcious
Menyediakan perkhidmatan percetakan pada lebih 200 barangan hadiah DIY seperti T-shirt,mug,puzzles,phone case,mousepads,keychain dan sebagainya dengan gambar anda dan kata-kata istimewa khas untuk semua majlis seperti harijadi,ulang tahun perkwahwinan,perkahwinan  dan acara-acara korporat


Korang hanya perlu melayari Printcious ,mendaftar sebagai ahli dan mencari hadiah mengikut citarasa kita sendiri.Semuanya di hujung jari je.. memang bestlah Printcious ni..Nama pun Printcious.com – Precious Gifts From Your Heart”

printcious
Nak login pakai FB pun boleh jugak

Lepas tu isi je details ikut apa yang dia nak..Senang je nak masuk-masukkan details ni..Details ni adalah untuk penghantaran korang nanti..So wajib isi ye

Selepas korang dah selesai megisi segala apa yang dia nak,so sekarang ni boleh la korang pilih jenis hadiah yang korang nak..So simple..Semuanya tekan-tekan je.

Ada beberapa jenis  hadiah yang mereka suggestkan untuk korang pilih mengikut kategori seperti:-
  • T-shirts
  • Mugs
  • Cushion
  • Phone Cases
  • Ceramic Tiles
  • Puzzles
  • Mouse pads
  • Mini Tees
Kat sini memang sangat mudah membuat carian mengikut kategori..Contohnya kalau korang nak pilih Mug untuk diberikan kepada yang tersayang.Just klik Mugs dan korang boleh pilih 

printcious

Yang bestnya korang boleh pilih untuk Customize kan mug tu mengikut citarasa korang..Nak letak gambar ke,nak tulisan macam mana,semuanya tersedia..WEh..comel-comel tau ,sampai aku rasa tak tau nak pilih yang mana...ngeeee...

Ok,Bila korang dah buat pilihan hadiah apa yang korang nak bagi,Meh aku tunjukkan pulak cara nak membelinya pulak..



printcious
-Terus klik product yang korang nak and Add to Cart
Kalau korang beli sekarang ada diskaun 20% tau..Rugi tak grab sekarang

printcious

Dah tu,korang terus je proceed check out..If korang ada kod diskaun,korang just letak dekat dalam kotak bahagian Order summary tu.Penghantaran percuma bagi pembelian RM60 keatas untuk  single Order..Ha..Best kan...Lepas tu bayar dan tunggu pengesahan dari mereka..

If barang korang rosak ke,lambat sampai atau tak sampai langsung,korang boleh terus email Printcious untuk mendapatkan respons yang cepat

printcious

Emm..Lepas ni boleh la belikan hadiah lagi untuk rakan-rakan dan yang tersayang di sini..Banyak pilihan dan senang je nak pilih..heee..

So,apa tunggu lagi,cepat-cepat buat pilihan dan dapatkan nilai hebat untuk februari ni.
Untuk keterangan lanjut,korang boleh lawati 
Facebook :  https://www.facebook.com/printcious/





Post a Comment

  1. Bagus jugak ni KD, mencipta kelainan katanya

    ReplyDelete
  2. buat surprise untuk yang tersayang

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top