Tips Keselamatan Kanak-Kanak Ketika Menggunakan Eskalator

09:17

Assalamualaikum

Bila dah banyak kejadian dan kecelakaan kanak-kanak di eskalator,maka sebagai parents kita kenalah tahu ciri-ciri keselamatan yang perlu kita tahu kan.

Kat sini aku nak share tentang tips keselamatan kanak-kanak ketika menggunakan Eskalator.

Sharing Is Caring.
Tips Keselamatan Kanak-Kanak Ketika Menggunakan Eskalator
Source:whatssap

You Might Also Like

4 Orang Komen

  1. Goods tips..lya yg da bsr pjg ni pu kekdg takut nak naik eskelator huhu

    ReplyDelete
  2. semoga dengan adanya tips macam ni akan kurang kemalangan.. :)

    ReplyDelete
  3. nice sharing.
    aida ni skang kalau nak naik turun eskalator, da jadi jakun skit.
    especially kalau dgn anak2.
    fobia dgn mcm2 cerita da jadik.

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

.

Like us on Facebook