Wednesday, February 03, 2016

# kisahsidairy.com # wednesday

WW: Jualan Gudang Produk Patchwork

Assalamualaikum


Jom beramai-ramai

8 comments:

  1. Kakak terpikat dgn cadar dia tu Eda.
    Tapi dah tak ada masa pulak sebab Sabtu dah last day..

    ReplyDelete
  2. patchwork cantik, tp kadang tu harga dia.... akut nk tengok

    ReplyDelete
  3. hari tu sy beli kat kdai lot dekat dengan gm klang..lg murah..huhu

    ReplyDelete
  4. Kalau nis kat Johor memang pergi dah. hehe tapi sayang jauh sangat.

    ReplyDelete
  5. ni kalau mak aku nampak habislah. hahaha

    ReplyDelete
  6. Suka juga ala english style.. tak berkesempatan kut..

    ReplyDelete
  7. kat nilai rm90 je. tak sama ke ek? nak pergi sini pun macam tak terpergi je..hehe

    ReplyDelete



Follow Us @aida_yusof81