5
Assalamualaikum

Hai korang..meh sini aku nak perkenalkan satu lagi produk kecantikkan yang terhangat dipasaran,yang bagi aku mudah untuk digunakan dan dibawa kemana-mana.Ailin Prowhite adalah produk yang telah berada di pasaran dari tahun lepas lagi.Testimoni menunjukkan ramai yang berpuas hati dengan Ailin Prowhite ni.

Apa itu Ailin Prowhite?


Ailin Prowhite Spray merupakan produk NUTRACEUICAL iaitu Nutrition + Pharmaceutical + Therapeutical technology.

Bahan-bahan yang digunakan semua adalah proven by scientist dan clinical study.Disokong oleh journal-journal penyelidikan dan 

Produk yang tak perlu dibancuh,tak perlu dikoyak minum dan tak perlu telan pil.Yang penting tak perlu suntik untuk kelihatan cantik.

PERBEZAAN ProWhite DENGAN PRODUK LAIN SEUMPAMANYA?.

- Spray oral dengan menggunakan teknologi NANO-MIST
- Kadar resapan 9X LEBIH TINGGI berbanding pil
- Nutrisi dapat diserap SERTA MERTA ke dalam sistem peredaran darah dalam masa beberapa minit sahaja
- TIADA 'fillers' atau 'binders' , hanya kandungan tulen yang diterima oleh sel badan
- Kemasukan mudah, TIDAK perlukan air untuk ia bertindak dengan pantas dan berkesan!
.

.

sprayjer.. PUTIH SATU BADAN.
BETUL ke? BOleh Caya ke?

Ye betul, dengan kaedah sublingual, nutrisi dapat diserap dengan PANTAS. Prowhite dilengkapi dengan nutrisi premium khas untuk kulit orang kita.


Apa kelebihan yang ada pada Prowhite Ailinskincare ni
  • 3 x lebih cepat
  • 3 x lebih mudah
  • 3 x lebih berkesan



ProWhite #sprayjer Putih
๐Ÿ‘‰ 3x Lebih Cepat
๐Ÿ‘‰ 3x Lebih Mudah
๐Ÿ‘‰ 3x Lebih Berkesan

Suntikan & Laser?
“Akak dah serik takut dik, Alhamdulillah bila Lin bagi test sample prowhite, kesan die standing suntikan. Jimat duit dan masa akak, sekarang nak putih hanya sprayjer” – Kamalia, 36 tahun, Kota Tinggi.

Kenapa Kak Kamalia boleh putih?

✔ Cara sublingual atau semburan bawah lidah terbukti
mampu menyerap nutrisi dengan lebih cepat
✔ Kandungan premium di dalam prowhite mempunyai
agen pemutih semulajadi standing produk antarabangsa
✔ Prowhite mempunyai agen antioksida yang tinggi
✔ Prowhite dilengkapi dengan nutrisi yang menjadikan
kulit lembab dan segar sepanjang hari
✔ Prowhite juga menyegarkan mulut (nafas segar)

KANDUNGAN BAHAN-BAHAN
AILIN PROWHITE SPRAY

Apakah kandungan PROWHITE?
✔ L-Cysteine
✔ L-Glutathione
✔ Vitamin C Premium Grade
✔ Pati Delima



CARA PENGAMBILAN/CARA PENGGUNAAN AILIN PROWHITE SPRAY

Spray di bawah lidah setiap kali selepas makan


Jom kita lihat antara Testimoni pengguna yang berpuas hati dengan Ailin Prowhite ni



Bagi korang yang ingin mendapatkan produk ini Whatssap terus Kak Nisa di : 0197894287 atau boleh pm di facebook : Kak Nisa 

Post a Comment

  1. salam..
    wahh produk menarik..tp btul kaaa...
    sembur je???

    ReplyDelete
  2. Macam- macam product kat pasaran sekarang kan...gebu gebas la rakyat Malaysia

    ReplyDelete
  3. Menakutkan aje Eda ni
    Spray terus putih hihi... lain macam aje bunyinya:)

    ReplyDelete
  4. Wahhh... mcm best jerk produk nie..

    ReplyDelete
  5. kena guna byk botol tu baru putih satu badan ... kat muka je cukuplah kot ...

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top