5
Assalamualaikum

Syukran..Alhamdulillah..Syukur ke hadrat Illahi kerana masih lagi diberi peluang untuk bernafas.Masih juga diberi peluang untuk menumpang di bumi ini.

Yes.I'm Officially 35 years old for this year.Di kehidupan ini,sungguh-sungguh bertuah kerana dikelilingi oleh rakan-rakan,family yang sangat memahami akan diri ini.

Ucapan semalam sangat-sangat dihargai.Terima kasih atas ucapan dan doa yang mengiringi hari jadi aku semalam.Moga apa yang didoakan dimakbulkan oleh Allah swt.

Thanks jugak pada officemate yang saja nak buat prank dengan hadiah yang cukup besarrrr tu.Walaupun prank korang tu tak menjadilah sangat,tapi i appreciated sangat-sangat tau..

Besar bak ang Bear ni..hahaha..


Nilah kawan-kawan yang kengkonon nak buat prank tu..Tapi disebabkan pagi tu aku masuk dalam department diorang,terus gelabah semacam korang tu..hahaha...i akan ingat sampai bila-bila okeh!!

Thanks jugak kat hubby yang dah bawa kami makan-makan di Secret Recepies...Tapi tak banyak gambar diambil semalam,gara-gara melayankan anak dara sorang tu..uihh..dia yang dapat perhatian lebih dari umi..muahaha
KAMI..Naura tu bagi ciuman atau nak ngap pipi umi dia pun tak taulah yang mana satu kan,.
yang sebelah tu aku perkenalkan dia adalah pengasuh anak aku..Sayang sangat kat Naura...

Anak beranak!!

So,bulan depan birthday kakak awfiyah pulak..umi sedang merancang apa yang nak dibuat ni..

Post a Comment

  1. salam..

    wahh hepi bufday.moga pnjng umo n sntiasa dmurhkan rezki.
    aminn
    untong la da besau pon dpt bear lg..hikhik

    ReplyDelete
  2. Happy belated bornday to you sis. Semoga bahagia dan berjaya dunia akhirat. Amin... Best dpt hadiah besaq tuuuu...

    ReplyDelete
  3. Hepy Bezday KD...moga makbul doa doa yg dipanjatkan dan sentiasa dlm limpahan rahmat Allah...35 muda lagi , lama lagi nak kilauan....hihi...
    Bestnya dpt bear tuning!!!

    ReplyDelete
  4. happy besday.
    moga panjang umur.
    murah rezeki :)

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top