2
Assalamualaikum

Sabun susuk Emas?? Bukan pakai susuk ye..Ianya hanya sabun yang sangat-sangat sesuai untuk menjadikan kulit muka anda kelihatan flawless gitu...Bukan susuk yang dok cucuk sana-sini kat muka untuk kelihatan sentiasa cantik ye..uishh..haram tu..


SABUN SUSUK EMAS merupakan sabun buku untuk masalah kulit anda dan ianya diperbuat dari 100% bahan semulajadi seperti kunyit da njgua cendana yang mempunyai antiseptik dan agen anti bakteria.Sabun susuk emas ini mempunyai fungsi utama iaitu Repair & Glowing
sabun susuk emas
Yeay..Ini dia sabun susuk emas..Sangat-sangat harum untuk digunakan.Up sikit gambar


Sabun Susuk Emas membantu menyelesaikan pelbagai masalah kulit termasuk jeragat,cela kusam dan macam macam lagi

Lepas guna sabun ini anda akan rasa wajah rasa segar sebab ianya mempunyai bau-bauan herba yang sangat ahrum.Kemudian,wajah akan rasa lebih lembabdan kulit wajah rasa lebih halus.Bahagian yang kusam akan jadi semakin cerah dan yang pling penting harganya vukup berbalo dengan hasil yang bakal diperolehi



Kelebihan sabun susuk emas ini
  1. melembapkan kulit
  2. menegangkan kulit wajah
  3. Menaikkan seri wajah(gloowing)
  4. mencerahkan kulit wajah yang kusam.
  5. menghilangkan jeragat serta bintik-bintik hitam
  6. Jerawat kecut dan pudar
  7. Menghapuskan cela bekas jerawat
  8. membuka dan mengecilkan pori-pori kulit yang tersumbat
  9. Mengawal minyak berlebihan
  10. Menghilangkan Blackhead/whitehead


Kandungan yang terkandung di dalam Sabun Susuk Emas ini
sabun susuk emas






Merawat dan melicinkan wajah kulit
Merawat jewarat, jeragat, kulit berminyak, bekas jerawat untuk wajah berseri seri

Terletak cantik di dalam uncang ni..



Cara menggunakannya,
Anda perlu mencampurkan sedikir air untuk membolehkan sabun ini mengeluarkan buih.Sapulah ia dibahagian wajah,atau mana-manabahagian badan yang bermasalah.Biakran buih itu selama 5 minit dibahagian tersebut


Testimoni selepas2 minggu menggunakan sabun susuk emas
testimoni sabun susuk emas
kalau dulu kulit muka aku ni oily..Bila pakai make up nampak sangat bercapuk kan.Selepas menggunakannya,takdelah nampak oily.Tak payah pakai foundation dan bedak compatc..Just pakai Olay dan bedak serbuk je..Itu dah memadai..Nampak glowing...heehehe..sila jeles..




Harga Promosi
1 buku berharga =Rm29.90 sahaja(tidak termasuk postage


Untuk keterangan lanjut korang boleh ke website
Facebook : facebook.com/sabunsusukemas
Website :www.sabunsusukemas.com
call/whatssap : 0123995719

Post a Comment

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top