1

Assalamualaikum

Dah pelbagai cara meningkatkan kuantiti susu disamping memberikan  kualiti terbaik untuk anak aku.Kalau dulu masa dalam pantang,memang aku kurang prihatin terhadap pengeluaran susu sehinggalah aku terpaksa campur susu badan dengan susu formula.Lagi pulak bila anak kuning,lagi terus disogok dengan pemberian susu formula.

Kurang ilmu dalam penyusuan dan juga makanan tambahan membuatkan susu berkurangan.Dekat situ  aku dah pening kepala.Nak buat stock susu pun payah.Lama kelamaan susu semakin sikit.Anak aku si naura tu pun tak berapa nak pandang susu formula.

Tetapi,bila diperkenalkan dengan Umi Milkbooster,alhamdulillah..lama kelamaan susu pengeluaran susu semakin meningkat dari sehari ke sehari.



Kalau dulu,untuk sebelah sahaja,mampu menghasilkan 1oz susu setiap kali mengepam.Tetapi bila dah minum Umil milk Booster dan juga kerajinan aku mengepam,sebelah je dah dapat 3oz.untuk sehari aku aku dapat 15oz hasil dari aku mengepam di office..kalau rajin lagi dapatlah lebih.kalau kat rumah aku just breastfeeding terus naura.kalau sempat malam aku pam lagi..Meh aku perkenalkan apa itu Umil Milk Booster

UMIL MILK BOOSTER adalah Susu Kesihatan & Kecantikan 4 dalam 1 yang merangkumi 5 aspek penting:
1) Cantik:
Menghaluskan, melicinkan, melembapkan dan mencantikkan kulit ibu dan bayi.
2) Sihat:
Memberikan kesihatan yang baik, mencegah sebarang infeksi, merawat pelbagai jenis penyakit dan juga menghalang stress.
3) Bertenaga:
Memberi tenaga segera buat ibu-ibu yang sering keletihan.
4) Kenyang:
Memberikan rasa yg kenyang yang lama bagi ibu dan bayi.
5) Bijak:
Meningkatkan perkembangan otak bayi.

Hasil dari perahan aku yang memberangsangkan dengan minum Umil Milkbooster

Cara yang terbaik untuk menambahkan lagi produksi susu badan adalah dengan meminum UMIL Milk Booster. UMIL milk booster adalah supplement yang boleh menambahkan lagi susu badan dengan MUDAH dan SELAMAT.

Kelebihan Produk Umils Milkbooster

  • Membantu pengeluaran susu ibu dan perbanyakkan susu ibu.
  • memberi ibu rasa kenyang berpanjangan dari bertenaga sepanjang hari.
  • Mengurangkan masalah alergik pada bayi dan melancarkan sistem percernaan bayi.
  • Membantu mengekalkan zat besi dan mineral yang secukupnya untuk ibu dan bayi.
  • Membantu Kesihatan perut dan kolom.
  • Membantu meningkatkan sistem imunisasi  badan bayi.
  • Membantu mengurangkan jaundis dan kadar kolestrol pada badan bayi.
  • Membantu mengurangkan kolestrol pada badan.
  • Membantu mengekalkan kalsium dan menguatkan tulang ibu selepas bersalin.
  • Membantu mencantikkan kulit ibu selepas bersakin dan payudara lebih najal dan gebu.
kenapa aku memilih Umil Milkbooster ini adalah kerana
💧1.Dapat menambahkan dan melancarkan susu badan
💧2.Terdapat 'Makanan Sunah' di dalamnya (BUAH KURMA)
💧3. Memberi tenaga untuk ibu yang hamil
💧4.Rasa ‘Hot Chocolate’ sebenar
💧5.Boleh diminum panas dan sejuk
💧6.Rasa yang sedap
💧7.Bahan extract yang bagus meransang perkembangan otak bayi
💧8.Khasiat yang mencukupi untuk si ibu dan bayi.
💧9.Terjamin kesucian produk kerana keluaran 100% Bumiputera
💧10.Produk bernutrisi tinggi
💧11.Mengenyangkan

Bila elok untuk mummy,mestilah elok untuk bayi kita juga kan.Korang nak tau khasiat Umil Milkbooster ni untuk bayi yang baru lahir -24 bulan


Otak
Tinggi IQ & cergas
Membantu pertumbuhan tisu saraf

Telinga
Kurang mendapat jangkitan penyakit telinga

Kulit
Kulit menjadi mulus dan bersih
Kurang penyakit enzyme
Kurang mendapat alahan pada kulit

Saluran Kencing
Kencing menjadi lawas
Kurang mendapat jangkitan saluran kencing

Mata
Penglihatan menjadi lebih tajam

Hati
Mengurangkan risiko penyakit kuning (Jaundis)

Perut / Usus
Sistem pencernaan yang bagus
Mengelakkan dari kembung perut
Mengurangkan risiko cirit birit, sembelit dan alergik pada makanan

Sendi / Otot
Tulang otot menjadi kuat
Kurang mendapat penyakit

Sistem Imunisasi
Membantu meningkatkan system imunisasi badan bayi


Cara Pengambilan Umil Milk booster


  • Ambil 3 kali sehari dengan 2 kop (30gram) Mothers care serbuk premix dengan 170ml air suam pada sebelah pagi sebelum sarapan,tengahari dan malam.


Cara Penyimpanan


  • Sila simpan pek di tempat yang kering sebelum dan selepas di buka.
  • Lipat dan klipkan bahagian yang telah di tutup rapi.
  • Simpan di dalam tin atau bekas kedap udara.
  • Pastikan bekas di tutup rapi.
  • Untuk memastikan kesegaran gunakan kandungan dalam tempoh 4 minggu selepas di buka.
Jika korang juga berminat untuk mendapatkan Umil Milkbooster ni,Jangan segan silu untuk melayari

FB PAGE                               :               UMIL MILK BOOSTER
INSTA                                    :               UMIL MILK BOOSTER
EMAIL                                   :               umilmilkbooster@gmail.com
CONTACT NUMBER         :               019 3000 793   & 019 6473 938
HARGA                                 :               RM80.00
BERAT                                   :               600 GRAM/ POWDER, PERASA COKLAT



ADA KELULUSAN KKM & HALAL.Dikeluarkan oleh   JSR TERBILANG SDN BHD

Post a Comment

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top