11
Assalamualaikum

Begitulah mak-mak ni kan -_-..Bila dapat cuba benda free memang best.Paling best wehh dapat free sample..Masa jenguk-jenguk kat drypers club tuari,try la apply free sample untuk Naura

3 hari lepas baru sampai free gift tu..Aku ada dapat dua pek yang mengandungi 2 pcs setiap satu pek..


Drypers Touch Free Untuk naura



Drypers Touch
Yess..dua pack untuk dicuba

Ada corak sikit-sikit tu..cantik kan

Drypers Touch Free Untuk naura
Dalamnya pun kemas..lekapan pun bagi aku ok je..


Cumanya harga Drypers Touch baru ni agak mahal dari drypers wet yang aku biasa guna.Selain tu ada jugak guna drypers classic..Tapi bagi aku,kuranglah quality sebab cepat je penuh pampers tu kalau si naura tu pakai berbanding dengan Drypers wet wet tu.

Kalau harga Drypers Touch ni murah dan sama harga dengan harga Drypers Wet wet ni,mungkin aku akan memilih Dyrpers Touch..Tapi...disebabkan mahal,so aku lebih suka memilih Drypers wet wet.




Post a Comment

  1. Kita request gak sample nie, tp belum dapat lg..

    ReplyDelete
  2. adeh, akk punya sampailaa jugak, kte punye langsung tak sampai. Sabar je laaa, mana entah melencongnya benda tu. :)

    ReplyDelete
  3. dah sampai ke...bila apply? IQ ada apply jugak tapi tak sampai2 lagi...huu

    ReplyDelete
  4. dulu masa ank kecik selalu juga apply sample diapers baby ni...seronk je bila sampai siap kumpul lagi..

    ReplyDelete
  5. wahhh dah dapat ye... sy belom dpt agik.. hehe..

    ReplyDelete
  6. kita dah sampai tunggu masa baby lahir baru pkai.. hehehhe.. org cakap lembut giler pampers nih..

    ReplyDelete
  7. Suka gak mintak free2 ni tapi simpan untuk jalan2. Kat rumah pakai yang biasa sudah.

    ReplyDelete
  8. syaa dah lama tinggalkan zaman pampers ni, tapi kalautengok harga kat pasaran ... nangis tengok!

    ReplyDelete
  9. KIKI... sy pn ad buat review drypers touch ni..mmg best kn..

    ReplyDelete
  10. ijat skang ber drypantz aje dah.
    mlm ajer or di saat perlu.
    on the way free diaper.
    ramai gaks da review ni.
    zaman skang, harga memang mahal bebeno!
    aduhai...

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top