4
Assalamualaikum

Nak cerita sikit ni..Aplikasi pembelajaran terbaru untuk Si Naura.Sebenarnya aplikasi ni dah lama dapat dari seorang blogger yang menceritakan tentang betapa seronoknya dia bercerita mengenai Flashcard dengan animasi 3D.

Maka dengan gigihnya,umi pun buatkan untuk si naura ni..mau tak teruja..Mak pak dia sekali ikut teruja.Dengan bunyi binatang tu..Mula-mula si Naura tu pun takut bila dengar bunyi binatang tu..Tapi lama-lama dia sangat teruja untuk melihat binatang seterusnya mengeluarkan suara..Dah pandai touch screen supaya bunyi binatang tu keluar.

Best sungguh kan..Ini adalah hasil perkongsian Kak Zarina dalam group Homeschooling genius syurga tu..Kalau ada yang nak download  aplikasi ni boleh la korang baca blog kak zarina ni.

meh aku share link blog akak ni..Korang kalau nak boleh baca kat sini ye http://ihaveasweetsmile.blogspot.my/2016/04/link-untuk-muat-turun-flash-card-3d-4d.html


Tengok jari montok naura tu dok menekan screen tu..

Lepas ni banyak lagi aku nak download aplikasi untuk Naura dan kakaknya...Best2..



Post a Comment

  1. wow. aida da klik kat blog zarina.
    menarik nyer...
    untung naura. cepat clever ye :)

    ReplyDelete
  2. Hehehe.. Teruja anak² di buatnya..

    ReplyDelete
  3. Eiii comeyyyynya tangan tu... :) :)

    ReplyDelete
  4. makin seronok la dia belajar ni yerr...amboi tangan diaaa!

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top