Shopping Bag di TheOneMall-Malaysia

Saturday, April 30, 2016

Assalamualaikum

Dah lama kan tak main shopping-shopping ni..Sesekali shopping online di best jugak..ececeh...ye je kan dah lama tak shopping.

Bermula dari officemate la ni,dok sibuk-sibuk google di internet tentang beg murah.Dah terjebak dengan TheOneMall.com ni.

Actually,produk yang dijual di TheOneMall ni adalah produk dari china.Kebanyakkannya semua hasil dari produk mereka.Harga mereka of courselah murah,ala..setakat handbag murah-murah je,Bukanlah mahal beratus-ratus.Boleh la buat basahan kerja..Tukar-tukar beg.Bagi korang yang tak kisah pasal jenama,boleh la jenguk-jenguk page ni.

Bukan sahaja jual handbag,pelbagai jenis barangan lagi yang dijual di online shopping ni.


Tapi aku just beli bag jelah...Officemate aku pun join beli jugak..So sekaligus..Cuma kalau postage tu sedikit mahal la.Of course sebab bukan dari malaysia kan,

Antara bag yang kami beli..Semua bersifat keibuan sebab rata-rata mesti cakap,oklah...muat untuk letak pampers dengan susu anak!!

Aku rasa korang yang ada anak kecil pun,akan berkata benda yang sama bila beli handbag kan.
Bila dah banyak beli tu,ada pulak free gift yang mereka bagi..stokin and mousepad

aku ambil stokin tu...sebab warna dia hitam...hahahah...
Korang kalau nak jugak join membeli di sini,just pergi website mereka ni




You Might Also Like

12 Orang Komen

  1. Dari china ekk.
    Wow luar negeri gitu :-)
    Aida sgt jarang2 shopping dari website gini. Baru 1 kali jek kot.
    Lazada... Before that beli vocer aje.

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Makan masa jugak..sbb dia dari china..dlm 3 minggu gitulah

      Delete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. hi assalamualaikum
    berapa lama ye barang u samapai ? bukan apa saya juga ada beli beberapa barang dr theonemall dh tiga hr termasuk hrni , order status masih processing .. rasa risau pula

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi hunny,untuk processing tak ingat pulak...tapi makan minggu jugaklah nak sampai sebab dari china kan.so far barang selamat sampai walau makan minggu..rasa dalam 2 minggu kot smapai

      Delete
  5. saya baru pergi tengok2 barang dekat theonemall tu.. memang murah.. nak beli tapi masih teragak2 sebab belum pernah membeli. nak tanya tentang caj peghantaran tu kita sendiri bayar ke? boleh tak fahamkan saya bagaimana nak membeli dekat theonemall tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Proses ambil msa 2week.caj barang kurang dari 1kg-RM13.50..kalau 1kg lbh -RM27.saya selalu oder...mmg puas hati...berkualiti..wlupun dari china...

      Delete
  6. Ye betul tu..lebih bagus kalau ajak kawan beli,banyak2 lagi bagus.. Thanks jeslina

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

DISCLAIMER

A blog Kisahsidairy.com is a personal blog.
The Opinions expressed here represent my own .
In Addition,my thoughts and opinions change from time to time I consider this is neccesary conseguenve of having an open mind
Email me at sitirohaida81@gmail.com
"BEST VIEW WITH GOOGLE CROME - COPYRIGHT 2017"