3
Assalamualaikum

Dah lama kan tak main shopping-shopping ni..Sesekali shopping online di best jugak..ececeh...ye je kan dah lama tak shopping.

Bermula dari officemate la ni,dok sibuk-sibuk google di internet tentang beg murah.Dah terjebak dengan TheOneMall.com ni.

Actually,produk yang dijual di TheOneMall ni adalah produk dari china.Kebanyakkannya semua hasil dari produk mereka.Harga mereka of courselah murah,ala..setakat handbag murah-murah je,Bukanlah mahal beratus-ratus.Boleh la buat basahan kerja..Tukar-tukar beg.Bagi korang yang tak kisah pasal jenama,boleh la jenguk-jenguk page ni.

Bukan sahaja jual handbag,pelbagai jenis barangan lagi yang dijual di online shopping ni.


Tapi aku just beli bag jelah...Officemate aku pun join beli jugak..So sekaligus..Cuma kalau postage tu sedikit mahal la.Of course sebab bukan dari malaysia kan,

Antara bag yang kami beli..Semua bersifat keibuan sebab rata-rata mesti cakap,oklah...muat untuk letak pampers dengan susu anak!!

Aku rasa korang yang ada anak kecil pun,akan berkata benda yang sama bila beli handbag kan.
Bila dah banyak beli tu,ada pulak free gift yang mereka bagi..stokin and mousepad

aku ambil stokin tu...sebab warna dia hitam...hahahah...
Korang kalau nak jugak join membeli di sini,just pergi website mereka ni




Post a Comment

  1. Dari china ekk.
    Wow luar negeri gitu :-)
    Aida sgt jarang2 shopping dari website gini. Baru 1 kali jek kot.
    Lazada... Before that beli vocer aje.

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top