6
Assalamualaikum

Kalau korang masih ingat,Aku ada masukkan Naura dalam pertandingan Bayi Bulan ini anjuran majalah PAMA di sini.Alhamdulillah..Naura tempat pertama.Thanks sangat yang sudi undi especially budak-budak office.

Hadiah berupa produk Tollyjoy.Baru dapat minggu ni..Memang dinyatakan proses pemberian hadiah mengambil masa dalam 3 bulan.So,xpayah nak menanti penuh harapan..Tetiba je dah sampai hadiah tu.

Tara..inilah hadiah dari Tollyjoy.


Alhamdulillah..Terima kasih majalah PA&MA...Kalau korang adalah seorang ibu bapa yang sukakan ilmu keibubapaan..Aku syorkan korang baca artikel yang dikeluarkan oleh PA&MA.Banyak ilmu-ilmu yang berguna untuk kita.



Post a Comment

  1. macam mana bisa comel sgt benda tu >o<

    nak juga laaa :((((((((((

    ReplyDelete
  2. Wah tahniah2 murah rezki baby naura..

    ReplyDelete
  3. Wah tahniah2 murah rezki baby naura..

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top