Saturday, May 14, 2016

# HADIAH # kisahsidairy.com

Dah sampai Barang Yang Di tunggu

Assalamualaikum

Kalau korang masih ingat,Aku ada masukkan Naura dalam pertandingan Bayi Bulan ini anjuran majalah PAMA di sini.Alhamdulillah..Naura tempat pertama.Thanks sangat yang sudi undi especially budak-budak office.

Hadiah berupa produk Tollyjoy.Baru dapat minggu ni..Memang dinyatakan proses pemberian hadiah mengambil masa dalam 3 bulan.So,xpayah nak menanti penuh harapan..Tetiba je dah sampai hadiah tu.

Tara..inilah hadiah dari Tollyjoy.


Alhamdulillah..Terima kasih majalah PA&MA...Kalau korang adalah seorang ibu bapa yang sukakan ilmu keibubapaan..Aku syorkan korang baca artikel yang dikeluarkan oleh PA&MA.Banyak ilmu-ilmu yang berguna untuk kita.



6 comments:

  1. macam mana bisa comel sgt benda tu >o<

    nak juga laaa :((((((((((

    ReplyDelete
  2. Wah tahniah2 murah rezki baby naura..

    ReplyDelete
  3. Wah tahniah2 murah rezki baby naura..

    ReplyDelete



Follow Us @aida_yusof81