1
Assalamualaikum

Disebabkan jarang tengok tv,aku dah ketinggalan menyaksikan live ABPBH 2016..Terpaksalah tengok je kat tonton..tu pun kalau ada..

Tak tau siapa yang memenangi Anugerah Bintang Paling Popular  ABPBH 2016.So,thats why pepagi ni,aku cari juga sumber senarai penuh pemenang ABPBH  29 bagi tahun 2016


ANUGERAH UTAMA

Pemenang utama Bintang paling popular ABPBH 2016


Pemenang utama Bintang paling popular ABPBH 2016 

Nealofa
Selain trofi,Nealofa juga membawa pulang kereta volkswagen passat.

Artis Baharu lelaki popular 2016
Sufi

Artis Baru wanita popular 2016
Mira Filzah

Artis kolabrasi/Duo/Berkumpulan popular 2016
Wings

Artis Komedi Popular 2016
Abam(bocey)

Pelakon Filem lelaki popular 2016
Sharnaaz Ahmad

Pelakon Filem wanita popular 2016
Fathia latiff

Pelakon Tv lelaki popular 2016
Sharnaaz Ahmad

Pelakon Tv wanita popular 2016
Emma Maembong

Pengacara TV popular 2016
Nealofa

Penyampai Radio Popular 2016
DJ Lin(Suria fm)

Penyanyi Lelaki popular 2016
Aizat Amdan

Penanyi wanita Popular 2016
Adira

Artis Versatile popular 2016
Ifa Radziah

KATEGORI ONLINE
Artis Youtube
Siti Nordiana

Artis Trending 
Ayda jebat

Artis Aksi selfie popular
Shaharul idzwan

Personaliti Media Sosial popular
Lara Alana

ANUGERAH KHAS

Anugerah Pencapaian sepanjang hayat
Fauziah ahmad Daud

Artis ikon #respek popular
Dato Hj Aznil Nawawi


Nampaknya abam bocey dah dua kali naik pentas...Tapi rasanya macam apa yang aku fikirkan jauh meleset..emm...tapi kan,semuanya tu rezeki mereka.Sumber sini




Post a Comment

  1. tak tgk pun smlm.. thanks dpt ngk result pun jdla.. hehe

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top