0
Assalamualaikum


Tak sangkakan..Walau menjadi 10 orang yang bakal menerima Rm50 tu pun dah bersyukur..Allah swt memberi tanpa dijangka.Kekadang bila kita susah Allah hadirkan seribu kenikmatan atas usaha dan doa kita..betul tak.Tapi itu semua nasib la kan...hahaha...


Memang lately ni aku rajin join GA dari para blogger.bukan apa,bila dah takde idea untuk menulis,maka menjoinkan diri dalam GA atau segmen adalah perkara yang bagi aku terbaik kerana dari menyertai GA dan juga segmen tulah kita akan dapat trafik yang tidak kurang tingginya.
  


Syukran..Boleh dapat sehelai baju raya naura kan.hehe..Kalau nak tau uzu aka Kisahemasputih ni memang rajin buat GA cash..So sesiapa yang rasa nak join GA dari uzu tu,rajin-rajinlah menyinggah ke blog uzu untuk mendapatkan entry-entry terkini tentang GA dari dia

Thanks uzu,macam rugi pulak tak vote uzu hari-hari dalam satu contest dia hari tu.aku pun dah lupa nama kontes tu..



Post a Comment

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top