2
Assalamualaikum

As usual la kan,pertengahan bulan aku memang shopping untuk keperluan dapur.Dah memang rutin membelinya setiap bulan.

Tapi sebelum membeli tu,haruslah kita senaraikan juga apa yang patut dibeli untuk mengelakkan dari pembaziran wang keluar..

Tapi-tapi...dan tapi lagi..perempuan memang tak boleh nampak benda murah..yang dirasakan memang sangat diperlukan walaupun bukanlah benda wajib yang patut dibeli.Asal ada promosi je,bersesuaian pulak dengan harganya.memang zasss sekali..

Selalunya aku berbelanja di maslee je.Jarang aku berbelanja di Tesco ataupun jusco,ataupun Econsave.Sebabnya,maslee lebih dekat dengan rumah dan selalu jugak ada promosi.

Tapi bila terpandangkan Ambi Pure Romantic Rose ni..rasa macam fefeeling romantic pulak dengan bauan yang segar dan sedap..Bila dah kena dengan air cond..bauannya tu macam fresh je.Macam dikelilingi bunga rose disetiap ruang..ececeh...Tidur pun mimpi indah je..bhahahaaa...
Mana taknya aku grab Ambi Pure ni,Kalau dah value pack ni baru berharga Rm10.99...Ko rasa..ajer gila taknak beli??

ambi pure

Nampak tak betapa valuenya bila beli 1 dapat 1 dengan harga yang murah..Tapi...korang kena jadi ahli dulu untuk mendapat member price..Selalu berbelanja kat situ..of courselah kena buat kad kan.

Dah pun selamat letak dalam bilik.


Malam tadi tidur dengan bauan yang sangat menyenangkan..Rasa enak tidur dengan suasana romantic rose ni...ececeh...


So korang..pilah grab cepat sebelum kehabisan stock..






Post a Comment

  1. Giler tak beli murah cmtuh kan..hehe

    ReplyDelete
  2. Murah... menarik ni. Mmg kena cari jugalah nanti... thanks sharing Aida... :)

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top