3
Assalamualaikum

Aku tak taulah samada aku sempat untuk join bloglist Ramadhan anjuran HasrulHassan.com ni.Yang pastinya sangat bertuah kerana dapat masuk bloglist dari blogger hasrul hassan kerana beliau adalah seoarang pakar SEO yang terkenal kot.

Kebanyakkan ilmu membina blog yang lebih mesra SEO aku banyak belajar dari dia.Dengan keterangan yang details tu amat senang untuk kita mempelajari ilmu yang diajar.

kalau tengok pageviews dia setiap hari,uishh..rasanya tak tercapai dek blog aku ni.


Harap dapatlah masuk dalam bloglist ramadhan beliau ni..mana tau boleh tumpang traffic yang tinggi kan..hehehe


Post a Comment

  1. Moga moga ada rezeki.. View beliau tersangat la banyak..kalau link kita ada, untung2 orang singgah.. :)

    ReplyDelete
  2. in shaa Allah ... semoga berjaya .

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top