7
Assalamualaikum



Aku tak taulah kenapa Entry-entry aku tak boleh nak ping ke group-group blogger.Selama ni ok je.Haisshh..Tak faham aku.Apa yang aku buat ek sampai kena block..Bukan itu sahaja..Aku nak tag nama orang kat fb pun tak boleh..iskk..kenapa..kenapa dan kenapa..

Ada tak korang juga terkena macam aku..Bila aku nak ping entry,dia kata aku laju sangat dok ping entry..ishh..mana ada kan...adehh...So tak boleh la aku nak buat kerja-kerja ping entry aku..sedih wehhh..


fb

The action attempted has been deemed abusive or is otherwise disallowed
To keep from getting blocked again,please make sure you're read and understand facebook's community standard..

** Pening dah fikir cane nak buat...So aku bacalah dekat help center tu kenapa boleh jadi lagu ni.




fb

apa perbuatan aku yang behavior sangat pun aku tak tau..Selama ni cukup sopan aku buat kat facebook..

fb


fb

Dia kata temporary je...Kenalah tunggu dua tiga hari kot untuk pulih sedia kala..Tapi ada orang kata beberapa jam je..ini dari petang semalam tak boleh..adehhh



Ada ke korang yang kena macam aku..atau korang tau kenapa boleh jadi macam ni..Ni tak taulah nak gelak ke nak nangis...Tapi buat masa ni aku happy je...bhahaha...

Post a Comment

  1. alamak..tak pernah kena pulak macam ni..harap cepat dorang selesaikan.Jadi masalah pulak kan.

    ReplyDelete
  2. Setakat ni tak pernah kena lagi..huhu takot gak kalau kena gini..susah la nak ping entri..huhu

    ReplyDelete
  3. Hmm.. misteri ni.. tapi selalu kena block mungkin dalam beberpa hari.. tp boleh jd berminggu.. huhu..

    ReplyDelete
  4. kalau kena blok jangan cuba-cuba nak try post lagi sehingga 'hukuman' selesai tau..nanti dia tambah lagi hari.. huhu.. memang kena bertabah kalau kena block ni.

    ReplyDelete
  5. Dulu pernah juga kena tapi bukan kena blocked, FB tak bagi aku share entry blog ..pastu hantar report kat dorang .. 2 3 hari kemudian dah ok.

    ReplyDelete
  6. saya dah byk kali kena dah kak, alasannya saya terlalu cepat ping ke fb hahaha. Memang kena block dan tunggu dia pulih semula. Takleh wat pa ...tu yg kena slow sikit ping tu

    ReplyDelete
  7. saya dah kena mcm ni byk kali... so skrg saya dah takde mood nak update blog.

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top