Kad Raya Dari Blogger

Sunday, June 26, 2016

Assalamualaikum

Alhamdulillah...Ada juga yang mengingati diri ini.ececeh ayat..Tak menahan tau!Memang syokkan bila dapatkad raya.Zaman sekarang ni,mana ada lagi orang nak bagi kad raya macam dulu-dulu..Ada tu memang ada,tapi taklah semeriah dulu..kalau dulu,boleh buat pameran tau.

Tahun ni,tak sehebat tahun-tahun lepas,setakat ni ada dua kad raya dari blogger Khaty Rbain dan juga Shida.

Tara..setakat ni aku dapat 4 kad raya.Dua dari blogger dan dua lagi dari supplier company aku

Lama aku tak bagi kad raya pada blogger,insya allah tahun depan nak bagi kad raya untuk blogger..



You Might Also Like

3 Orang Komen

  1. Kita pun ada dpt card raya dari kak shida dan khaty Rbain .
    jemput singgah http://akukaudansesuatu.blogspot.my/

    ReplyDelete
  2. Aah..tahun ni kita dpt 1 jer...hehehe dan sibuk sampai lupa nk plan buat kad raya..next year la..

    ReplyDelete
  3. banyak la tu. Ain baru 2 hahaha.

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

DISCLAIMER

A blog Kisahsidairy.com is a personal blog.
The Opinions expressed here represent my own .
In Addition,my thoughts and opinions change from time to time I consider this is neccesary conseguenve of having an open mind
Email me at sitirohaida81@gmail.com
"BEST VIEW WITH GOOGLE CROME - COPYRIGHT 2017"