Kad Raya Dari Blogger - Kisahsidairy.com

Kisahsidairy.com

Kisahsidairy.com | Parenting | Lifestyle | Beauty | Travel | Review

Hot

Post Top Ad

Sunday, June 26, 2016

Kad Raya Dari Blogger

Assalamualaikum

Alhamdulillah...Ada juga yang mengingati diri ini.ececeh ayat..Tak menahan tau!Memang syokkan bila dapatkad raya.Zaman sekarang ni,mana ada lagi orang nak bagi kad raya macam dulu-dulu..Ada tu memang ada,tapi taklah semeriah dulu..kalau dulu,boleh buat pameran tau.

Tahun ni,tak sehebat tahun-tahun lepas,setakat ni ada dua kad raya dari blogger Khaty Rbain dan juga Shida.

Tara..setakat ni aku dapat 4 kad raya.Dua dari blogger dan dua lagi dari supplier company aku

Lama aku tak bagi kad raya pada blogger,insya allah tahun depan nak bagi kad raya untuk blogger..



3 comments:

  1. Kita pun ada dpt card raya dari kak shida dan khaty Rbain .
    jemput singgah http://akukaudansesuatu.blogspot.my/

    ReplyDelete
  2. Aah..tahun ni kita dpt 1 jer...hehehe dan sibuk sampai lupa nk plan buat kad raya..next year la..

    ReplyDelete
  3. banyak la tu. Ain baru 2 hahaha.

    ReplyDelete



Post Top Ad