1
Assalamualaikum


Entry yang wajib setiap tahun iaitu pada bulan ramadhan..Haha...Bila belek-belek blog sendiri dah dua tahun aku buat entry ni.Pertama aku ada cerita di entry Lagu raya yang dinantikan dan lagu raya dah berkumandang.

source:google

Dah nak dekat raya ni kan,memang tak sah la kalau tak dengar lagu raya..Bermacam jenis lagu raya boleh dengar di radio..Nak yang sedih,tak sedih semuanya ada.Tapi bagi aku ,lagu raya lama paling win untuk halwa telinga aku weh!

Paling win dan paling terasa bila adalah bila dengar lagu dari Junainah iaitu Suasana Riang di Hari raya.Lagu sudirman pun win jugaklah bagi aku..Kalau lagu sedih-sedih aku suka lagu Mamat Exist tu.Selain tu lagu siti nurhaliza dan Aisyah..Kira menyentuh kalbu la..Walau kampung aku taklah jauh mana,takat 1 jam pun boleh sampai,tapi bila raya ni,perasaan nak balik kampung tu memang membuak-buak.

Department baru ni,tak boleh buka kuat sangat muzik.Kalau department lama aku,weh..jangan cakaplah..Setiap masa dengar lagu raya..Nak pulak dah beberapa lagi nak raya kan..uishhh..Lagi semangat diorang tu..Sampai kekadang aku pun dah naik bosan dengar lagu raya..Kalau sesekali dengar tu syok jugak kan..

Sepanjang percutian ni,sunyilah blog kan..tapi insya allah..setiap hari aku akan schedulekan satu entry supaya maintain pageviews aku..Kang sampai takde entry berhari-hari..teruk pulak kan..


Ok..ok..semangat nak settlekan kerja ni..Satgi aku sambung lagi..Tunggu di next entry ye..










Post a Comment

  1. tulah kan sunyilah blog nanti..orang syok makan kuih raya

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top