5
Assalamualaikum




Jom join "Raya Giveaway RM1000 by Nile.com.my" ni..Mana tau kan rezeki hari raya ni dapat barang yang korang nak di Nile.com.my ni kan..Dari blog Lyssa Faizureen,aku berminat untuk menjoinkan diri dalam Raya Giveaway ni..Mana taukan rezeki raya tahun ni.Caranya senang je..Korang boleh menerjah Blog Lyssa Faizureen untuk maklumat lanjut.


Sempena Hari Raya ni,Nile membuat "Jualan Raya Meletop".Semua barangan mantop-mantop belaka.Kalau boleh semua nak borong.Dengan "Free Delivery" minimum pembelian RM48 ke atas sudah pasti menjimatkan duit poket kita kan.Siapa taknak bila melihat potongan harga sebanyak 90% untuk barangan terpilih ni kan.Potongan harga untuk Jualan raya meletop ini berlangsung dari 30/05/2016 sehingga 18/07/2016..So cepat-cepat grab..Nak Menang RM1000 dari Nile,Jom join Raya Giveaway RM1000 by Nile.Com.My ni dengan segera.

Apa agaknya yang aku nak untuk hari raya ni ek..Jom cekidout!!



Raya Giveaway RM1000 by Nile.Com.My
JLM2016 Sales price: RM16.90
Date: 27/06/2016
Time Start:3.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 600 units only

 Raya Giveaway RM1000 by Nile.Com.My
JLM2016 Sales price: RM8.50
Date: 17/06/2016
Time Start: 2.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 200 units only

Raya Giveaway RM1000 by Nile.Com.My

JLM2016 Sales price: RM42.90
Date: 20/06/2016
Time Start: 11.00am
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 300 units only
Raya Giveaway RM1000 by Nile.Com.My
JLM2016 Sales price: RM5.50
Date: 21/06/2016
Time Start:11.00am
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 300 units only

Raya Giveaway RM1000 by Nile.Com.My
JLM2016 Sales price: RM15.90
Date: 22/06/2016
Time Start:4.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 250 units only

Menarik kan..Mana tau rezeki ramadhan ni..yang nak join boleh la klik je banner di atas tu.
Lepas korang dah pilih 5 item yang korang nak untuk hari raya tu..boleh la emailkan kan ke give_away@nile.com.my beserta dengan tajuk dan details seperti di bawah ni

Link blog :
Nama penuh : 
No. Telefon :


Lepas tu Korang boleh check samada korang dah tersenarai atau belum untuk GA ni di SINI

GA tamat pada 30/6/2016 11.59pm

Post a Comment

  1. Wah! Menariknya! Wajib join nih.. Mana tau rezeki.. Hehe.. ^_^
    RosmizaAli.Com

    ReplyDelete
  2. asslmkm.. :)

    semoga kita sama2 berjaya.. :)

    http://hanyadihatiku.blogspot.my/2016/06/raya-giveaway-rm1000-by-nilecommy.html

    ReplyDelete
  3. Salam Ramadhan! All the best ye :) Seronok kalau dapat menang duit raya. Hehehe

    Iday nak jemput join Giveaway Contest. Hadiah berupa 10 biji Fujifilm Instax Camera untuk dimenangi untuk 10 blogger bertuah :)

    Nak join boleh check sini : http://www.sayaiday.com/2016/06/contest-menang-fujifilm-instax-mini.html

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top