5
Lazada sedang mengadakan "Riang Ria Raya Blogger Contest 2016" .Wah memang sangat menarik melihat hadiah yang iaitu "10 x Fujifilm Instax Camera untuk dimenangi".Rasanya rugi untuk melepaskan peluang untuk menjoinkan diri dalam contest ni kan..Mana tau Rezeki berpihak kepada aku nanti..Ini pun terbaca entry dari blogger iday tentang contest ni.Tu yang semangat nak join tu kan.Memang takkan lepaskan peluang la nak dapatkan Fujifilm Instax Camera ni.Kalau dekat luar pun harga dia sangat WOW!!!Kalau dapat Camera ni memang best.Boleh la bergambar banyak-banyak bersama keluarga tercinta.Lagipun selama ni kitorang ambil gambar menggunakan camera handphone je.Kena wajib ada camera ni untuk gambar yang lebih cantik dan jelas.


Bila lazada baik hati untuk mengadakan 1 contest yang simple untuk para blogger,why not kalau join kan..10 orang terpilih akan memenangi .

1 x Fujifilm Instax mini 8 camera Bundle(5 winners)
1 x Fujifilm Instax mini 25 camera bundle ( 5 winners)


Cara untuk join contest ni mudah je

how to join



Korang kena teka berapa jumlah berapa banyak kotak filem yang ada di dalam gambar di bawah ini
Uihh..berpinar biji mata nak mengira ni tau..Bukan senang nak kira benda-benda kecil macam ni.harap jawapan yang aku berikan tu betul lah..hehehe



Oklah..Untuk Hari Raya yang menjelang tiba tak lama lagi,teruja rasanya nak memilih 4 barangan yang ingin sangat aku miliki dengan budger RM500 sahaja.Jom tengok di bawah ini.


Hah ni dia barang pertama yang aku pilih iaitu Korean Rectangle Tatami Style Carpet Children Crawling Mat Beige.Bila beraya ni ramai lah kawan-kawan yang datang ke rumah membawa anak-anak kan.Yang bagusnya tentang carpet ni,ianya tak bergerak bila anak-anak bermain dekat situ.Lagi satu ia boleh dibasuh..Biasalah kan,bila dah ramai-ramai ni,ada je karenah mereka.Kekadang tertumpah air lah,makanan lah.so,sebab tu aku pilih carpet yang boleh dibasuh dan tahan lama.



Perkara biasa juga yang terjadi bila tetamu datang ni,lagi bila bawa anak-anak,rumah cepat berselerak.Bila ada tertumpah air,haruslah cepat-cepat dibersihkan supaya anak-anak tak jatuh.Lagilah kalau tumpahkan air manis,ataupun makanan manis-manis.Memang cepat semut datang.Kalau nak guna mop biasa tu,ambil masa juga nak keringkan.Tapi dengan adanya Magic Spin Mop with Stainless Steel Pressure Bucket ni,sangat-sangat mudah.Boleh lap dan keringkan terus.Boleh di gunakan dimana-mana permukaan di dalam rumah..Senang kan..Tak payah nak guna tenaga banyak.Jadi bolehlah terima tetamu dengan muka yang berseri-seri raya nanti kan.




Bila dah penat melayan tetamu tu,ada masa nak berehat sambil menonton tv,bolehlah relakskan badan di atas Beanless Bag Chair.Ianya sangat lembut dan selesa untuk duduk di atasnya.Ia adalah antara barang yang HOT SELLER di Lazada tau!! So,why not aku grab satu dengan warna yang cantik.Selain tu nampaklah comel bila berada di depan TV





 Lagi satu masalah bila Hari Raya ni.Bila dah berkumpul adik beradik ni,masa nak gosok baju,semua pakat tuju kat aku.Penat tau dok gosok baju semua tu..So,dengan adanya Portable Handheld Steam Iron Steambrush iron Steamer ni sangat-sangat memudahkan kerja aku.Gosok baju sambil duduk pun boleh,berdiri pun boleh.Lagi satu takdelah nak dok push iron tu bagi baju tak berkedut.Setiap keluarga perlu ada Steam Iron ni tau.Senang dan jima masa.Harganya sangat murah dan juga salah satu Best Seller dalam Jualan Raya Lazada ni.




Percaya atau tidak,4 barangan di atas tidak lebih dari budget aku.Malah lebih lagi baki yang ada..So bolehlah tambah lagi duit raya untuk tetamu nanti.
Total 4 barangan ini cuma berharga = rm31.50 + rm45.70 + rm59.90 + RM42.00

RM232.67


Berbaloi sungguh kan berbelanja keperluan raya di LAZADA ni.Lebih jimat kerana Lazada sedang mengadakan JUALAN HARI RAYA BESAR-BESARAN.Korang boleh shopping pada 21-24hb ini kerana Lazada akan menawarkan diskaun sehinggan 92%..Boleh check di sini




Kepada Blogger,ada berita baik untuk korang,kerana lazada sedang mengadakan contest Riang Ria Raya Blogger contest untuk memenangi Fujifilm Instax Mini Camera.Moga ada rezeki dalam contest ni,Ini adalah contest pertama aku dengan lazada.

KLIK BANNER UNTUK JOIN CONTEST



Post a Comment

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top