7
Assalamualaikum


Wah..bercuti betul kan Puan blog..Mula bercuti pada 5 July 2016 sampailah 12 july 2016.Sepatutnya naik kerja pada 11 July 2016.Tapi tak tau kenapa last cuti kena demam pulak..Sakit-sakit badan Allah jelah yang tahu kan..Mybe kepenatan beraya.Bukan setakat demam sahaja,batuk selsema dan yang paling parah adalah sakit -sakit badan..uishhh...Tak boleh bangun..Nasib baiklah en.husband sambung cuti .Dialah yang tolong jagakan Naura dan buat keje rumah sikit-sikit..

Blog dah tentunya bersawang..Aku kalau bercuti memang tak hengat kat blog mahupun handphone..Sebab tu kekadang bila ada rakan-rakan yang nak datang rumah,kena inform awal-awal..Aku capai telefon pun bila dah nak tido..Ambil mood katanya...hahaha..

Demam dan sakit-sakit badan tak kebah lagi,tapi bila fikir lama sangat bercuti,gagahkan jugaklah pi kerja kan...Alhamdulillah..Allah permudahkan.

Ni baru dapat update blog..Kita ambil mood dulu sebelum blogwalking..Banyak sebenarnya nak cerita,tapi tunggulah..kena seru mood tu datang dulu...hahahaha

source:google

Mesti korang pun tengah update cerita pasal raya kan...meh share skit apa entry terbaru korang...hehehe

Post a Comment

  1. Ain pun tgh cari mood nk update blog ni hahahaha :') malsnya ya tohan lepas semnggu tggal blog. menyampah tau. hehe

    ReplyDelete
  2. dah share pasal raya. hehe. selamat hari raya. :D

    ReplyDelete
  3. semoga cpt sembuh dan slmt hari raya..meh sini dya tlg serukan mood tu..hehe..

    jemput singgah
    http://yayabunga.blogspot.my/2016/07/ke-lombok-ke-kita-pink-beach-sengigi.html

    ReplyDelete
  4. belum ada mood nak update kisah raya

    ReplyDelete
  5. Bw pg..selamat hari raya aida😊

    ReplyDelete
  6. Harap dah sembuhlah Eda. kalau demam ini nak jaga 2 anak dara tu yg agak mengganggu kan.
    Kakak rasa raya kali ini ramai yg kena demam/batuk/selsemalah
    Kakak pun sama Eda, cuma anak bongsu akak aje yg ok
    Sampai puasa syawal hari Isnin baru kami semua bermula. Belum habis lagi ni... penangan raya

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top