7
Assalamualaikum

Segan pulak hari-hari terima bungkusan..Tapi semalam,bungkusan sedikit besar.Kotak besar dari Citylink weh...Kan best kalau ada orang bagi sejambak bunga...wahhh..berbunga-bungalah kan tengok bunga tu ..bhahahaa....

oklah.meh nak cerita apa yang mak dapat dari Giveaway yang lepas.Yess..mak dapat Hamper Tollyjoy bernilai RM100.Sedikit masa dulu,aku ada sertai Giveaway Hamper Tollyjoy Bernilai Rm100 Sempena Tollyjoy Baby day 2016 anjuran dari blogger azlindaalin.com



Alhamdulillah...syukur..rezeki Naura dan sepupunya..Kenapa dengan sepupunya pulak kan..Sebab yang ada dalam hamper tu,ada yang tak sesuai dengan Naura dan uminya,so kita bagi-bagilah kepada mereka yang layak ..betul ke tidak.

ececeh..acah-acah mak enon dok belek hadiah tu...member yang amik gambar ni...bhahaha...masa tu excited tengok apa barang yang kita dapat tu...whh..seronok weh..

Thanks to blogger azlinda alin dan juga pihak tollyjoy malaysia...


Post a Comment

  1. Waahhhh!
    Banyak barang dlm bakul hamper tu Eda
    Alhamdulillah. memang rezeki anak.

    ReplyDelete
  2. tahniah dan thanks juga.. Moga awak suka :)

    ReplyDelete
  3. bestlah hari2 dapat bungkusan tu, macam2 ada haa

    ReplyDelete
  4. tahniah kak! rezeki anak-anak betul ni :)

    ReplyDelete
  5. Salam singgah pagi sini...Alhamdulillah dan tahniah..

    ReplyDelete
  6. salam..
    hi..
    wahh untong la..hehe
    Alhamdulillah..rezki ^_^

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top