Wednesday, July 27, 2016

# kad raya # kisahsidairy.com

Kad Raya Dari Blogger

Assalamualaikum

Bukan dah basi pun kad ni..Sebenarnya aku dapat kad raya ni minggu ni tau.Tak sure samada empunya kad yang menghantar kad kepada aku ni,dia baru hantar selepas raya atau sebelum raya.

Apa pun aku dah dapat kad dari mereka..Thanks juga kepada mereka kerana sudi menghantar kad hari Raya kepada aku.Cuma belum sempat nak balas kad raya ni..Insya allah,kalau ada rezeki,tahun depan nak buat GA untuk kad raya ni.


Alhamdulillah...ada 4 kad raya yang aku terima iaitu dari senarai blogger di bawah ni..So,korang kalau nak terjah blog mereka,sila-silalah ye terjah.

www.cahayapermata.my
www.duniashida.com
www.sallysamsaiman.com
www.sweetyhanieyz.blogspot.com


Kad Raya Dari Blogger

Seronok bila dapat kad raya..maklumlah,zaman sekarang ni,bukan macam masa aku kecil dulu-dulu..Memang syok bagi kad raya..Sekarang ni dah jarang orang buat..So,blogger-blogger nilah yang menghidupkan lagi zaman bagi kad raya ni...tahun depan tak tau lagi macam mana kan.





4 comments:

  1. seronok kan bila dapat kad raya ni, best bila geng blogger saling tukar2 kad raya, jadi meriah raya ;)

    ReplyDelete
  2. Setuju kalau diperhatikan blogger yg masih mengekalkan tradisi hantar kad raya
    Bagus kan eda.

    ReplyDelete
  3. banyak akak dapat kad raya limited edition tu..best²

    ReplyDelete
  4. best.
    thn ni aida x sempat tempah kad :(

    ReplyDelete



Follow Us @aida_yusof81