1
Assalamualaikum

Uihhh...Lama kot tak check Ranking alexa di blog kisahsidairy.com ni..Last check pun  November 2014 tak salah aku di entry Update Terkini Ranking Alexa November..

Jalan-jalan di Blog azhafizah tadi,tu yang teringin nak check Ranking blog sendiri..Dari takde entry yang terbit dalam blog ni,apa salahnya kan kita check sekali sekala..

Ranking Alexa Kisahsidairy.com

Beribu rupanya ranking Blog di Malaysia..Ni kira dah ok kan..alhamdulillah...Moga lepas ni lebih baik dari yang ni kan..

Post a Comment

  1. Saya pun dah bertahun tak check alexa ni... dah kelaut kot... :D

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top